Bilfen Okulları büyümeye devam ediyor!

13.06.2019 16:59

Türkiye’nin farklı noktalarında eğitim – öğretim faaliyetlerini yürüten Bilfen Okulları, 2019 – 2020 öğretim yılında anaokulları ile büyümeye devam ediyor. “Bilfen Eğitim – Öğretim Modelini” Antalya Lara’dan sonra Konyaaltı’nda hizmete açacağı ikinci anaokulu ile Antalyalı öğrenciler ile buluşturmaya hazırlanan Bilfen Okullarında hedef, eğitim kalitesini daha fazla öğrenci ile buluşturmak.

Bilfen Okulları büyümeye devam ediyor!

Bilfen Okulları, 2014 – 2015 öğretim döneminde Lara’da açtığı anaokulunun ardından, 2015-2016 öğretim döneminde Antalya’da hizmete açtığı İlkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen lisesi köklü eğitim geçmişini Antalyalı öğrenciler ile buluşturmuştu.

2019 – 2020 öğretim dönemi için de eğitim yatırımlarına devam eden Bilfen Okulları, Antalya’daki ikinci anaokulu için tercihini Konyaaltı’ndan yana kullandı. 

Türkiye’nin “Kendine Özgü Eğitim Programı”na Sahip İlk Anaokulu olma özelliğine sahip BilfenAnaokullarında, hizmete yeni açılacak Konyaaltı Bilfen Anaokulu ile öğrencileri merkez alarak tasarlanmış eğitim materyalleriyle zenginleştirilen eğitim sınıfları ve öğrencilerin yeteneklerini keşfetmelerine imkân sağlayan branş odalarıyla yenilikçi eğitim anlayışına devam edecek.

Teknolojiyi öğretim sisteminin bir parçası olarak gören Bilfen Okulları, öğrencilerin analitik düşünmelerini ve bir durumun farklı yönlerini görerek alternatif fikirler üretme becerilerini geliştiren Bilkod eğitimi ile de “Geleceğe yön verenler, bilgiye ulaşmada teknolojiyi kullanan bireyler olacaktır” düşüncesini yeni öğrencileri ile buluşturacak. 

Yaklaşık 1700metrekarelik kapalı alanda 500 metrekarelik bahçesiyle 188 öğrenciye hizmet verecek Konyaaltı Bilfen Anaokulunda toplam 10 derslik, İngilizce, Bilkod, Sahne Sanatları ve Dans, Görsel Sanatlar ve Müzik Odaları, Beden Eğitimi ve Spor Salonu ile Kütüphane, Sağlık Odası ve Yemekhane bulunuyor.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto