Başkan Yücel, ALKÜ Gençlik Hizmetleri Birimi'ndeki çalışmaları inceledi

14.10.2021 19:52

Antalya haber... Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi’nin Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) içerisine öğrencilerin faydalanabileceği birçok hizmet içeren Gençlik Hizmetleri Birimini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

 Başkan Yücel, ALKÜ Gençlik Hizmetleri Birimi'ndeki çalışmaları inceledi

Antalya haber...  Başkan Yücel, eğitime ve yeni nesle verdiği önemle hizmete geçirdiği Alanya Belediyesi ALKÜ Gençlik Hizmetleri Birimi’ni ziyaret etti. Başkan Yücel’in özel projelerinden olan Gençlik Hizmetleri Birimi, yeni eğitim sezonunun açılmasıyla birlikte ALKÜ’lü ve AHEP’li öğrencilere hizmet vermeye başladı. ALKÜ Rektörü Ekrem Kalan da Başkan Yücel’e ziyareti esnasında eşlik etti.

Alanya Belediyesi Gençlik Hizmetleri Birimi üniversite öğrencilerinin hayatını kolaylaştıracak birçok hizmet veriliyor.
Alanya Belediyesi Gençlik Hizmetleri Birimi’nin yürüttüğü Kampüs Alanya Mobil Uygulaması’yla gençlere birçok avantaj sağlanıyor. Alanya Belediyesi’nin öğrenci dostu Alanya projesi kapsamında hayata geçirilen “Kampüs Alanya” mobil uygulamasıyla öğrenciler esnafla buluşacak ve öğrencilerin işletmelerden indirimli yararlanmasını sağlanacak. Aynı zamanda öğrencilerin Alanya’da yaşayacakları hayatı kolaylaştıracak ve güzelleştirecek birçok kısa yol mobil uygulamanın içinde yer alıyor.

"ÜCRETSİZ ÇAMAŞIRHANE SERVİSİ"

ALKÜ yerleşkesinin içerisinde yer alan Alanya Belediyesi Gençlik Hizmetleri Birimi içerisinde öğrencilere ücretsiz olarak çamaşırhane hizmeti sunarken öğrenci meclisi çalışmaları, staj imkanları, gönüllülük çalışmaları istihdam kolaylıklarının sağlanması gibi birçok konuda destek sağlanıyor.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, öğrencilerin ulaşım konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirtmesi üzerine 27 kişilik belediye otobüsünü devreye soktu. Servis aracı her 15 dakikada bir Kestel ALKÜ kavşağından ALKÜ Tıp Fakültesi kavşağına kadar sefer yaparak öğrencilerin üniversiteye ulaşımını sağlıyor.

"KAMPÜS ALANYA"

Alanya Belediyesi Gençlik Hizmetleri Birimi hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Birimimizde ihtiyaç sahibi öğrencilere burs ve sosyal yardım faaliyetleri oluşturmak, üniversite yerleşkesi etrafında ve içinde ücretsiz servis hizmeti vermek, ulaşım, restoran, kafe, konaklama, sağlık ve market gibi çeşitli indirimlerin sağlanabilmesi için öğrencilere “Kampüs Alanya” uygulaması ile destek sağlamak, üniversitede okuyan öğrencilerin kişisel gelişimini arttırmaya yönelik sanatsal, kültürel, sportif kursları ücretsiz açmak, eğitim seminerleri düzenlemek, ulusal ve uluslararası kültürel gezi organizasyonları düzenlemek gibi birçok hizmetimiz yer alıyor” dedi.

Öğrencilere fayda sağlayacak bütün projelerde paydaş olacaklarını vurgulayan Başkan Yücel; “Alanya Belediyesi olarak öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Öğrenci dostu Alanya misyonuyla hayata geçirdiğimiz Gençlik Hizmetleri Birimi de bu çalışmalar kapsamında yer alıyor. Projelerimizle gençlerimizin her daim yanlarında olacağız.” dedi.

Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da 59 yaşındaki kadın ölü bulundu

Antalyada 59 yaşındaki kadın ölü bulundu

Antalya'da 59 yaşındaki kadın ölü bulundu
Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal: Ayrışmaları aşmaya gücümüz var

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal Ayrış..

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal: Ayrışmaları aşmaya gücümüz var
Antalya'da ruhsatsız çalıştırılan ambulansı jandarma yakalandı

Antalyada ruhsatsız çalıştırılan ambul..

Antalya'da ruhsatsız çalıştırılan ambulansı jandarma yakalandı
Antalya'da bayramda 20 milyon yolcu! Gelir beklentisi yüz güldürecek

Antalya'da bayramda 20 milyon yolcu! G..

Antalya'da bayramda 20 milyon yolcu! Gelir beklentisi yüz güldürecek
SON DAKİKA: Komşuda 5.7 büyüklüğünde deprem oldu

SON DAKİKA: Komşuda 5.7 büyüklüğünde d..

SON DAKİKA: Komşuda 5.7 büyüklüğünde deprem oldu
Akaryakıt fiyatları üç haneye mi çıkacak? Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

Akaryakıt fiyatları üç haneye mi çıkac..

Akaryakıt fiyatları üç haneye mi çıkacak? Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi