Bugün Türkiye saati ile 19:30’da TVP Polonya kanalı bazında Ukrayna’ya destek amaçlı Save Ukraine (Ukrayna’yı kurtar) - #StopWar (Savaşı durdur) temalı iki saatlik uluslararası hayırsever konser maratonu düzenlenecek. Bu televizyon maratonu bir aydır devam eden Rusya- Ukrayna savaşının kırılmazlığı desteklemek için yayınlanacak. Düzenlenecek olan konser maratonun ana hedefler Ukrayna’daki gerçeği göstermek, ülkemizi desteklemeye devam etme çağrısında bulunmak, tüm medeni dünyanın yanımızda olduğunu göstermek. İnsani sorunların çözümü için bağış toplamak. Düzenlenecek konser maratonunu Ukrayna ve uluslararası kanallar canlı olarak yayınlayacak. Ukrayna’daki bu etkinliği 10’u aşkın televizyon kanalı yayınlarken yabancılar için da bazı kanallardan erişim mümkün olacak.

TÜRKİYE'DEN LİDER TV CANLI YAYINLAYACAK

Türkiye'den Lider TV, Estonya (EBR), Litvanya (LTR), Çekya (CT Art), Gürcistan (GPB \ First), Arnavutluk (RTSH 2), Karadağ, Slovenya, Letonya (LTV), Hırvatistan (HRT), Slovakya (RTVS), Avusturya (Puls 4), Kıbrıs, Kanada (OMNI) ve diğer ülkelerde canlı yayınlanacak. 27 Mart’ta dünyanın çeşitli şehitlerinin meydanlarında barışçıl mitingler düzenlenecek. Bu miting yerlerinde yerleştirilecek büyük ekranlarda maratonu izlemek mümkün olacak. Berlin, Londra, Milan, Prag, Bratislava, Toronto, Amsterdam, Malaga, Tel Aviv, Viyana, Varşova, Stokholm, Tallin ve diğer şehirlerin sakinleri 27 Mart’ta meydanlarda olacaklar.

12 DEVLET BAŞKANI KONUŞMA YAPACAK

Saat 19:30'da başlayacak  konser maratonunu canlı yayında izlemek için linki tıklayınız... Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.