Okuduklarınıza inanamayacaksınız!

27.10.2020 10:48

Yurt dışında erkeklik organı "küçük" olanlar için flört sitesi kuruldu. Sitenin kurallarına göre üyelerin, cinsel organ uzunluğu 14 cm'in altında olmak zorunda.

Okuduklarınıza inanamayacaksınız!

Yıllardır çok dillendirilmese de erkeklik organının küçüklüğü üzerine birçok araştırma yapıldı. 2015 yılında 15 bin denek üzerinde yapılan bir araştırmaya göre ortalama cinsel organın uzunluğu normalde 9.16 cm, ereksiyon halinde ise 13.12 cm olmalı.

Her ne kadar cinsel oraganın boyutu göreceli olsa da ortalamanın altında uzunluğa sahip olanlar "küçük" olarak kabul ediliyor. Yurt dışında ise bu konuda oldukça şaşırtan bir uygulamaya imza atıldı. Cinsel organı küçük erkekler için 'Dinky One' adı verilen bir flört sitesi kuruldu.

Sitenin kurallarına göre, ortalama erkekte cinsel organ uzunluğu yaklaşık 14 cm. Siteye ise yalnızca bu ortalamanın altındaki kişiler kabul ediliyor.

Uygulamanın yaratıcıları, insanların boyutun her şey olmadığını anlamalarına yardımcı olacağını umuyor. Web sitesinin kurucusu David Minns Pink News'e şunları söyledi; "Tüm cinsiyetler üzerinde diziler, film ve hatta pornolar tarafından belirlenen ideallere uyma baskısı var. Yetişkinlere yönelik eğlence endüstrisi, yalnızca ortalamanın çok üzerinde penisleri olan erkekleri seçiyor. Ek olarak, büyük yetişkin film sitelerindeki reklamlar, penis boyutunu artırmak için şüpheli ürünlerin reklamını yapıyor."

"Tüm bunlar, bir insanı penis boyu konusunda daha da güvensiz hale getiriyor. Bazı erkekler büyük, bazıları ortalama ve bazıları ortalamanın altında. Siteye kaydolanlara dürüstlükleri için minnetarım."

Dinky One, boyutun gerçekten önemli olmadığını göstermeyi hedefliyor. Bu ay itibariyle, siteye yaklaşık 30 bin kişi kaydoldu. Kullanıcıların yaklaşık yüzde 27'si kadın, yüzde 71'i erkek ve yüzde 2'si trans birey.

Kaynak: ListeList

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto