ABD'nin merkezi güney bölgesinde yer alan eyaleti Oklahoma'da hem İngilizce öğretmenliği hem de amigo koçluğu yapan 29 yaşındaki kadının öğrencilerine cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı.

Sequoyah devlet okulunda çalışan 29 yaşındaki Brandy Lynn Foreman, 15 ve 16 yaşındaki öğrencileriyle uygunsuz ilişki yaşıyordu.

Foreman'ın, Snapchat uygulaması üzerinden öğrencilerine çıplak fotoğraflarını gönderdiği ve daha sonra reşit olmayan çocuklarla otomobilinde ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

Öğrencilerden biri 2018 yılının yaz aylarında öğretmeni Brandy Lynn Foreman ile 3 ay ilişki yaşadığını itiraf etti. Öğrencinin "Defalarca beraber olduk, sayısını unuttum" sözleri kan dondurdu.

5 Aralık'ta gözaltına alınan Brandy Lynn Foreman'ın hemen işine son verildi. Polis ekipleri ise öğrencilerin yaşı küçük olduğu için daha fazla bilgi veremeyeceklerini bildirdi. Brandy Lynn Foreman ise hakkındaki tüm iddiaları başta reddetti. Öğrencileriyle "çok yakın" olduğunu söyleyen kadın, onlara sarıldığını ancak daha ileri gitmediğini ileri sürdü.

Ancak daha sonraki sorgusu sırasında çocuklarla ilişkiye girdiğini kabul eden kadın, yazılı ifade vermeyi ise reddetti. 20 bin dolar kefaletle serbest bırakılan kadın, önümüzdeki yıl 29 Ocak'ta hakim karşısına çıkacak. Brandy Lynn Foreman en az 10 yıl hapis cezası alabilir.

Kaynak: sondakika.com