3 Kasım 2020 günü gerçekleşen seçimlerin ardından gündemden hiç düşmeyen Donald Trump, görevi Joe Biden'e devretti. Böylece Joe Biden, resmen ABD'nin 46'ncı Başkanı oldu. ABD'nin tarihi seçiminin ardından haftalarca sonucu kabul etmeyen ve en sonunda 6 Ocak'ta dünyayı şoka sokan baskında fanatik taraftarlarına Kongre'yi işgal ettiren Donald Trump, sonunda Beyaz Saray'ı terk etti.

KAFTANLA UÇAKTAN İNDİ

Öte yandan Melania Trump, Beyaz Saray’dan ayrıldıktan sonra son kez Air Force One’a bindi ve Florida’ya indiklerinde ise kendilerini bekleyen basın mensupları ve destekçilerini şaşırttı. Zira uçakta üzerini değiştiren Melania Trump, oldukça renkli bir kaftan ile uçaktan indi.Melania Trump’ın uçaktan inerken giydiği tropikal desenli ve uzun kollu Gucci elbisesinin fiyatı ise yaklaşık 5290 dolar (yaklaşık 39.000 TL) olarak açıklandı. Duygusuz ve hiçbir ifade takınmayan yüzüyle dikkat çeken bir çocuk annesi Melania, kocası poz verirken basın mensuplarına el bile sallamayarak hızlı adımlarla uzaklaştı. Kocası Donald'ı ardında bırakırken, Palm Beach Havaalanı'nda medyayı kasıtlı olarak pas geçtiği anın videosu, pek çok kişiye kameralar için oynamayı bıraktığı fikrini düşündürdü.

'RAMAK KALDI'

Twitter'da viral olan ve binlerce defa paylaşılan görüntüler, Melania'nın boşanma davası açmasına ramak kaldığı şeklinde yorumlandı. Bir twitter kullanıcısı, Trump çiftinin birer sivil olarak geçireceği ilk 90 gün üçerisinde Melania'nın boşanma davası açacağını ileri sürdü. Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Melania'nın acelesi var çünkü saat 10'da boşanma avukatıyla randevusu var" ifadelerini kullanırken, bazıları ise "Melania'nın Trump'la işi bitti, kontrat sona erdi" diye yazdı.