Heyecanla beklenen Türkiye Fotoğrafları Sergisi Kanada'da açıldı!

12.07.2019 16:38

Kanadalı ünlü fotoğrafçı ve seyahat yazarı Randy Van Der Starren, AGC Başkanı Mevlüt Yeni'nin desteğiyle birlikte Kanada'nın Toronto kentinde Türkiye fotoğrafları sergisi açtı. Başkan Yeni konu hakkında, "Kanada'da ülkem adına çok güzel bir tanıtım faaliyetine vesile olmanın onurunu yaşadık" dedi.

Heyecanla beklenen Türkiye Fotoğrafları Sergisi Kanada'da açıldı!

İnsan unsuru yerine kırmızı-beyaz yönetmen sandalyesi kullanmasıyla bilinen Kanadalı ünlü fotoğrafçı ve seyehat yazarı Randy Van Der Starren, 4 ay önce tanıtım amacıyla Türkiye fotoğrafları çekmek üzereTürkiye turuna çıkmış, 2 hafta boyunca Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mevlüt Yeni ile birlikte, İstanbul, Ürgüp, Göreme,  Anıtkabir (Ankara), Nemrut Dağı (Adıyaman), Şanlıurfa Göbeklitepe, Hatay, Gaziantep, Denizli Pamukkale, Antalya'yı fotoğraflamıştı. 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da fotoğrafını çekmişti. 

Randy Van Der Starren, AGC Başkanı Mevlüt Yeni ve Türkiye Cumhuriyeti Toronto Başkonsolosu Erdeniz Şen

Türk Hava Yolları'nın (THY) Kanada seferlerinin başlamasının 10. yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikte açılış konuşmasını THY Toronto Müdürü Zafer Bölükbaşı yaptı.

THY Toronto Müdürü Zafer Bölükbaşı

 Önemli gecede ünlü fotoğrafçı Randy ile AGC Başkanı Mevlüt Yeni Türkiye fotoğraflari sergisini bir dünya starı olan Türk Havayolları'nın gecesinde üstelik Toronto gibi önemli bir şehirde sergilemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

Geceye Türkiye Cumhuriyeti Toronto Başkonsolosu Erdeniz Şen, Türk Hava Yolları Amerika Kıtası Başkan Yardımcısı  Mustafa Doğan, Ontario Eyaleti Ticaret Odası Başkanı Rocco Rossi, Ontario
Eyaleti milletvekilleri, Toronto Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri,Toronto'da görev yapan diplomatlar, acenta yetkilileri ile çok sayıda iş insanı katıldı. 

İstanbul,Ankara, Nevşehir, Gaziantep, Hatay, Adıyaman, Urfa, Denizli ve Antalya'dan doğa fotoğrafları sergilendi.

Kanada'da Türkiye adına çok güzel bir tanıtım faaliyetine vesile olduklarını söyleyen Başkan Yeni, bundan onur duyduğunu belirtti. 

Antalya'yı tanıtmıştı

Başarılı fotoğrafçı Randy Van Der Starren, 25 milyon insanın geçtiği Toronto Havalimanı'nda tanıtım amaçlı reklam panolarına bir kuruş talep etmeden 6 adet Antalya fotoğrafı asmıştı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto