Evli kadın öğretmen, 5 öğrencisiyle ilişkiye girdi

17.12.2019 22:23

Güney Afrika'da su topu eğitmenliği yapan, 30 yaşındaki evli kadın öğretmenin, 5 öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

Evli kadın öğretmen, 5 öğrencisiyle ilişkiye girdi

Güney Afrika'nın liman kentlerinden Cape Town'un en prestijli okullarından biri olan Bishops Diocesan College'da sualtı topu öğretmenliği yapan Fiona Viotti'nin, 2013 ile 2019 yılları arasında toplam beş öğrenciyle cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

30 yaşındaki evli öğretmen, istifasını verdikten kısa bir süre sonra, 18 yaşındaki bir öğrencisi, eski öğretmeniyle cinsel ilişkiye girdiğini söyledi.

Okul yönetimi söz konusu iddia için geniş çaplı bir soruşturma başlattı ve 4 öğrencinin daha Viotti ile cinsel birliktelik yaşadığı ortaya çıktı.

Fiona Viotti, Pavo Viotti ile 2018 yılında evlenmiş, öğrencileriyle evlenmeden önce başlayan ilişkileri, evlendikten sonra da devam etmişti. Viotti, konuyla ilgili bir açıklamada bulunmazken, Fiona Viotti ve kocası Pavo Viotti'nin boşanacağı ortaya çıktı.

1849 yılında kurulan, köklü ve prestijli bir okul olan Bishop's Diocesan College, yıllık ücreti 15 bin sterlin olan, zenginlerin ve iş insanlarının çocuklarının gittiği bir okul olarak biliniyor.

Kaynak: sondakika.com

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto