Ümmü Seif yayınladığı video ile Türkiye dahil birçok ülkede trendler listesine girdi. Seif videosunda artık çocuklarına vakit ayırmak istediğini ve kanalı bırakacağını söylüyor. Ancak 30 saniyelik videonun sonunda yaptığı el işareti takipçileri tarafından bir yardım isteği olarak algılandı. Ünlü YouTuber ise konu hakkında açıklama yapmadı.

EL VE GÖZ İŞARETİNE DİKKAT

Öte yandan sosyal medya hesaplarında Seif’in bir grup tarafından kaçırıldığı ve Türk polisinden yardım istediği yönünde paylaşımlar yapılmaya başlandı. YouTube üzerinde 5 milyon abonesi olan Ümmü Seif’in genellikle Pubg mobil oyun çekimleri yaparak takipçilerinin karşısına çıktığı belirtiliyor. Seif’in çektiği videodaki el ve göz işaretinin uluslararası platformda kadınların yardım istediğini sembolize ettiği ifade ediliyor.

İŞARETİ TANITMAYI MI AMAÇLIYOR?

Tüm bu gelişmelere rağmen görüntülerde Ümmü Seif’in çekim yaptığı alanda son derece serbest tavırlarının olması ve alanın bir müze veya sarayı andırması nedeniyle videonun mizansen olabileceği de düşünülüyor. Ümmü Seif’in böyle bir video çekmekle, ‘Kadınların imdat çığlığı olan işareti tanıtmayı’ amaçladığı da iddialar arasında.