Cinsel organları için avlıyorlar!

30.07.2019 10:41

Kanada'da kara ayıların cinsel organları için avlandığı ortaya çıktı. Nedeninin ise Çin alternatif tıbbında yer alan bir ilacın kara ayılarının cinsel organından üretilmesi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Cinsel organları için avlıyorlar!

Kanada Çevre ve İklim Değişikliği Dairesi sözcüsü Samantha Bayard, kaçak avcılığın Kanada'da her zaman olduğunu ancak bugün farklı boyutlara taşındığını söyledi. 

Kara ayıların il ve federal yasalar tarafından koruma altına alındığını belirten Bayard, Yabani Hayvan ve Bitki Koruma Yasası'nın ihlal edilmesi durumunda cezaların 5 bin ila 12 milyon Kanada doları arasında değiştiğini kaydetti.

Sputniknews'in haberine göre; yaban hayatı ile ilgili suçlarla mücadele etmek için kurulan 'Thunderball Operasyonu', yakın zamanda birçok modern kaçak avlanma biçimine ışık tuttu.

Araştırma, Amerikan kara ayılarının cinsel organları için avlandığını belirledi.

Interpol öncülüğündeki kıtalararası operasyonda Kanada'nın New Brunswick, Ontario ve Saskatchewan eyaletlerinde, ülkenin ulusal sembollerinden biri olan Amerikan kara ayısına ait 15 penis kemiği ve cinsel organı ele geçirdi.

Amerikan kara ayılarının cinsel organlarına yönelik bu talebin nedeninin ise Çin alternatif tıbbında yer alan ilacın kara ayılarının cinsel organlarından üretilmesi olduğu ortaya çıktı. 

Kanadalı bir yetkili, La Presse gazetesine yaptığı açıklamada, "Çinliler vücudun bir bölümünü canlandırmak için aynı organı yemesi gerektiğine inanıyor. Penisleri ve cinsel organları yemek, insanı güçlendiriyor ve ona tatmin edici bir cinsel yaşam garanti ediyor" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto