Bebeği doğurduktan sonra öldürüp çöpe attı!

19.01.2020 11:27

2015 yılının nisan ayında öğrenci olduğu sırada erkek arkadaşından hamile kalan 26 yaşındaki Emile Weaver, bebeği doğurduktan sonra çöp poşetine koyup çöpe attı.

Bebeği doğurduktan sonra öldürüp çöpe attı!

Amerika'nın Ohio eyaletinde yaşayan 26 yaşındaki Emile Weaver, 2015 yılında Muskingum Üniversitesi'nde öğrenci olduğu sırada erkek arkadaşından hamile kaldı.

Hamileliğini ailesi ve arkadaşlarından gizleyen Emile, çocuğu doğurduktan sonra soğukkanlılıkla öldürdü.

Yeni doğan bebeğinin göbek bağını mutfak bıçağıyla kesip bir poşete koydu. Nefessiz kalan bebeğini öğrenci evinin arkasındaki çöpe attı. Daha sonra erkek arkadaşına "Artık bebek yok" diye mesaj attı. Evin müdürü evde inceleme yaptığı sırada evde kan izlerini görünce polise haber verdi.

Hamile olduğunu ev arkadaşları fark etti!

Katil olduğu sorguda ortaya çıktı!Katil olduğu sorguda ortaya çıktı!Polis, Emile'yi çapraz sorguya alınca bebeğini öldürdüğü ortaya çıktı. Hamile olduğu sırada doğum kontrollerini yaptıran Emile'nin hem üniversiteden erkek arkadaşı ve lise yıllarında sevgili olduğu erkekle ilişki yaşadığı için bebeğin hangisinden olduğu henüz belirlenemedi.

Hamile olduğunu ev arkadaşları fark etti!Hamile olduğunu ev arkadaşları fark etti! Emile ile aynı evi paylaşan arkadaşları Emile'nin aniden kilo almaya başladığını bunun normal kilo olmadığını, hamilelik kilosu olduğunu fark ettiklerini ama kendisine bir şey söylemeye cesaret edemediklerini söylerken, müdürün kendisine hamileler gibi göründüğünü ama Emile'nin bunu inkar ettiğini söyledi.

Emile, mahkemede erkek arkadaşına hamile olduğunu söyleyince, erkek arkadaşı bebeği istemediğini, kürtaj yapmaya gittiklerini ama o sırada aşırı fırtına ve kardan dolayı gidemediklerini söyledi.

Emile, doğum yaptıktan sonra mutfaktan aldığı bıçakla bebeğin göbek bağını kestiğini ve bebeği mutfak çöpüne attığını daha sonra kaldığı öğrenci evinin arkasında bulunan çöp konteynerine attığını itiraf etti.

Emile, mahkeme tarafında müebbet hapsi cezasına çarptırıldı.

Kaynak: sondakika.com

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto