Azerbaycan Ermenistan’a ait 500 bin dolarlık mühimmatı ele geçirdi

19.10.2020 19:30

Ermenistan ve Azerbaycan arasındaki 'Dağlık Karabağ' bölgesindeki çatışmalarda, Azerbaycan ordusu, işgalden kurtarılan Sugovuşan köyünde  Ermenistan ordusuna ait  500 bin dolar (3 milyon 948 bin TL) değerinde askeri araç ve mühimmatı ele geçirdi.

Azerbaycan Ermenistan’a ait 500 bin dolarlık mühimmatı ele geçirdi

Azerbaycan ordusu, başlattığı operasyonda, Ermenistan ordusuna ait çok sayıda silah, mühimmat ve aracı ele geçirdi.Azerbaycan ordusu, işgalden kurtarılan Sugovuşan köyünde  Ermenistan ordusuna ait  500 bin dolar (3 milyon 948 bin TL) değerinde askeri araç ve mühimmatı ele geçirdi. Ele geçirilen Ermeni güçlerine ait 52 araç, ve çok sayıdaki mühimmat ve askeri araçları basına sergiledi.

Azerbaycan ordusu yetkilileri ele geçirilen mühimmatların değerinin 500 bin dolar (3 milyon 948 TL) olduğunu açıkladı.  

SİVİLLERE SALDIRILAR DEVAM EDİYOR

Öte yandan, Ermenistan ordusunun Azerbaycanlı sivillerin üzerine saldırılarının 23’inci günde de devam etti. Ermenistan ordusu, Azerbaycan’ın Terter kentindeki sivillere dün geceden itibaren 180’e yakın top mermisi atışı yaptı. Sivillere ait evler, hasar alırken bir kişi de yaralanarak hastaneye götürüldü.

TÜRK GAZETECİLER HEDEF ALINDI

Ermenistan ordusu Terter kenti Karakoyunlu köyündeki pamuk fabrikasına da saldırdı. Saldırıda pamuk fabrikası tamamen yanarak kullanılmaz hale gelirken; fabrikanın durumunu görüntülemeye çalışan Türk gazeteciler de Ermenistan ordusu tarafından hedef alındı. Fabrikanın 8 hektarlık bahçesine düşen bir top mermisinden, Demirören Haber Ajansı (DHA) ekibi de son anda kurtuldu. Bombalama anı gazeteciler tarafından görüntülendi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto