6 saat oyun oynayan çocuk hayatını kaybetti!

01.06.2019 10:13

Hindistan'ın Madya Pradeş eyaletinde 16 yaşındaki Furkan Kureyşi "PUBG" adlı oyunu 6 saat ara vermeden oynadı. Kureyşi, 6 saatin ardından kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

6 saat oyun oynayan çocuk hayatını kaybetti!

Hindistan'ın Madya Pradeş eyaletinde Neemuch kasabasında yaşayan 16 yaşındaki Furkan Kureyşi 28 Mayıs günü cep telefonunda PUBG oynamaya başladı.

Ailesinden alınan bilgiye göre Kureyşi, öğle yemeğinden hemen sonra oyunu oynamaya başladı ve 6 saat boyunca başından kalkmadı. Furkan'ın babası Harun Reşid Kureyşi, oğlunun oyun sırasında çok sinirli olduğunu belirtti. 

Furkan'ın 6 saatinden arından kulaklarını kapatıp, cep telefonunu fırlattığı ve ağlayarak, 'Sizinle bir daha oynamayacağım. Sizin yüzünüzden kaybettim dediği öğrenildi. 

Yerinden kımıldamayan Furkan'ı ailesi hastaneye götürdü. 16 yaşındaki çocuk yolda hayatını kaybetti. 

Kalbi adrenaline dayanmadı

Furkan'ı muaeyene eden doktor Aşok Jain, hastaneye geldiğinde nabız olmadığını, onu yaşatmak için elektrik şoku ve enjeksiyon kullandıklarını ancak başaramadıklarını söyledi.

Jain, "Oyunun heyacanı adrenalin seviyelerinde büyük bir artışa, bu da kalp krizine yol açmış olabilir" dedi ve çocukları bu oyundan uzak durmaları konusunda uyardı.

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto