27 KATLI BİNA ALEV ALEV!

14.06.2017 15:00

İngiltere Londra´nın batısında bulunan Latimer Road´daki 27 katlı bir binada saat 01:16´da başladığı belirtilen yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

27 KATLI BİNA ALEV ALEV!

Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Kensington´daki Grenfell Tower yangınını söndürmek için bölgeye 200 personel ile birlikte 40 itfaiye aracının yollandığını belirtti.

Londra Emniyet yetkilileri, çökme tehlikesine karşı bina ve çevresinde tahliye işlemlerinin yapıldığını açıkladı.

İngiltere Ulusal Sağlık Hizmetleri´nin Twitter hesabından yapılan açıklamada da, yangın ihbarı saat 01.29´da alındığı belirtilerek, bölgeye personeliyle birlikte 20 ambulans gönderildiği ve Londra İtfaiye Birlikleri ile birlikte çalışıldığı ifade edildi.

Daily Mail gazetesinin haberine göre, yangın çıktığında binada kalan bazı kişiler, perde, çarşaf gibi kumaş parçalarını bir birine ekleyerek yaptıkları iplerle kaçabildiler. Sky TV´den geçen altyazı bilgisinde de, TV ekiplerinin yangın sırasında bir kişiyi binada gördükleri belirtildi.

Grenfell Tower adı verilen binada çıkan yangında iki kişinin duman zehirlenmesi nedeniyle tedavi gördüğü açıklanırken, yangının ardından binada başka birilerinin kalıp kalmadığına ilişkin bir bilgi verilmedi.

Londra (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto