Önce gelinliği kirlettiler sonra çalışanı darp ettiler

29.09.2020 18:36

Adana'da 6 bin liraya kiraladığı gelinliği düğün ve dış çekimin ardından teslim etmek için mağazaya getiren damat M.K.İ., kirli ve kumlu olduğu gerekçesiyle gelinlik iade alınmayınca satış danışmanı Eylem Ertik'i (41) yumruklayarak, burnunu kırdı. Damat M.K.İ., kız kardeşi M.N.İ ile ismi öğrenilemeyen yengesinin sözlü ve fiziksel şiddetine maruz kaldığını söyleyen Ertik'in yaşadığı şiddet anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Önce gelinliği kirlettiler sonra çalışanı darp ettiler

Adana'nın Seyhan ilçesindeki Gazipaşa Bulvarı'nda 29 Ağustos günü bir gelinlikçide meydana gelen olayda, 15 yıldır satış danışmanı olarak çalışan evli, 3 çocuk annesi Eylem Ertik 17 Ağustos günü evlilik hazırlığında olan damat M.K.İ. ve eşi İ.İ.'ye 6 bin liraya gelinlik kiraladı. İddiaya göre kiralama bedelini ödeyip, sözleşme imzalayan çift, 27 Ağustos'ta düğünlerini, 28 Ağustos'ta da sahilde dış çekimlerini yapıp, 29 Ağustos Cumartesi günü gelinliği teslim etmeye geldi. Gelinliği gören Ertik, sahilde yapılan dış çekim sonrası gelinliğin temizlenemeyecek kadar kumlu ve çok kirli bir durumda olduğundan sözleşme gereği gelinliğin zararının ödenmesi ya da 1500 TL daha vererek, satın alınabileceğini söyledi. Damat, satın almayı kabul ederek, 500 lirayı kredi kartından ödeyip, geri kalanını akşam getireceğini söyleyip, gelinliği alarak mağazadan çıktı.

ÖNCE KABUL EDİP SATIN ALDILAR, AKŞAM ÇALIŞANI DARP ETTİLER
Akşam saatlerinde damat, eşi İ.İ. kız kardeşi M.N.İ. ve ismi öğrenilemeyen yengesi ve amcaları ile tekrar mağazaya geldi. İddiaya göre önce mağaza sahibiyle konuşan aile, ardından gasbedildiklerini ileri sürerek, 6 bin 500 lirayı geri istedi. Sözleşmeyi gösteren çalışanlar, böyle bir durumun olmadığını anlatmaya çalışırken çiftin amcası sözleşmeyi yırttı. Bu sırada Eylem Ertik, damat M.K.İ.'yi çağırmak için yöneldiği sırada damadın kız kardeşi M.N.İ'nin üzerine saldırıp, itmesi sonucu yere düştü. Arkadaşlarının yardımıyla yerden kaldırılan Ertik'i damat da yumruk atıp, darbetti. Kavganın ardından aile mağazadan çıkarak, camları yumruklarken, olay iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Hastaneye kaldırılan genç kadının burnunda kırık, gözünde ise hasar oluştuğu anlaşıldı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto