Bir grup erkeğin ilişkiye girdiği koyda ekipler kuş uçurtmuyor

05.10.2020 17:16

Bodrum'da bir grup erkeğin gündüz vakti çırılçıplak yüzüp ardından ilişkiye girdiği Haremtan Koyu, Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Aslan'ın talimatı sonrası ekipler tarafından sıkı bir denetime tabi tutuluyor.

Bir grup erkeğin ilişkiye girdiği koyda ekipler kuş uçurtmuyor

Bodrum'un incisi koylardan biri olan Haremtan Koyu'nu kendilerine mesken edinen bir grup erkeğin çırılçıplak yüzüp ardından ilişkiye girmelerinin yankıları devam ediyor. Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Aslan'ın "Bölgeyi denetleyin" şeklindeki talimatı sonrası ekipler denetimlerini sıklaştırdı.

Akşama kadar çıplak yüzüp ilişkiye girdiler 

Muğla'nın ünlü tatil merkezi Bodrum'un en güzel koyunda gündüz vakti çırılçıplak denize giren ve uçuk kaçık partiler düzenleyerek ilişkiye giren erkek grubu, bu kadarına da pes dedirtti. Koya sabah saatlerinde gelen erkeklerin akşama kadar çırılçıplak yüzdükleri ve ilişkiye girdikleri öğrenildi.

Ekipler bölgede kuş uçurtmuyor 

Zaman zaman benzer olaylarla gündeme gelen ünlü koyda yaşanan olayların önüne geçilmesi için ekipler denetimlerini sıklaştırdı. 7/24 bölgeyi sürekli inceleyen ekipler, şüpheli gördüğü kişileri durdurup sorguluyor.

Görüntüleri çeken vatandaş konuşmuştu 

Öte yandan görüntüleri çeken vatandaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Dün ben Değirmenler mevkii ve çevresine hem köpeklerimi gezdirmek, hem de doğa yürüyüşü yapmak için gittim. Doğa fotoğrafları çekmek için kameramı da yanıma aldım. Değirmenler mevkisine yaklaşık 200 metre gibi bir uzaklıkta bu iki şahsı gördüm. O bölgeyi yüzlerce turist ziyaret ediyor. O esnada 2 yabancı turist bölgeyi gezerken bunları gördü ve hemen uzaklaştı. Ayrıca Haremtan Koyu'nda da aynı manzaralar var. Hatta orada grup olarak ilişkiye giriyorlar. O bölgeden tur tekneleri, balıkçı tekneleri geçiyor. Bu teknede aile var, kadınlar, çocuklar var. Tam bir rezalet. Kimseye aldırmadan ortalık yerde yapılıyor bunlar."

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto