Ölüme atladı! Ailesi kahroldu

21.11.2020 23:16

Antalya haber... Antalya’da 7 katlı binanın çatısına çıkan 18 yaşındaki genç, kendisini bir anda boşluğa bıraktı. Olay yerinde yaşamını yitiren gencin anne ve babası fenalık geçirdi.

Ölüme atladı! Ailesi kahroldu

Kahreden olay, Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Yener Ulusoy Bulvarı üzerindeki 7 katlı apartmanın çatı katında meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasına yarım saat kala M.Ş.Ö. (18), iddiaya göre kardeşi M.E.Ö. ile çatıya çıktı.

BELİ KIRILDI

Soğuktan üşüdüğünü belirten M.Ş.Ö., kardeşinden evdeki montunu getirmesini istedi. M.E.Ö.’nün yanından ayrılmasının hemen ardından M.Ş.Ö., henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı koşarak kendini boşluğa bıraktı. M.Ş.Ö., önce bulvar üzerindeki Güllük Altgeçidi’nin demir korkuluklarına çarptı ardından da 5 metre aşağıdaki yola düştü. Düşmenin etkisiyle olay yerinde beli kırılan ve yerde hareketsiz yatan M.Ş.Ö.’ye yoldan geçen vatandaşlar yardım etti.

AİLE FERYAT ETTİ

112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri M.Ş.Ö.’ye yerde müdahale ederken, anne ve babası da olay yerine geldi. Yerde kanlar içinde hareketsiz şekilde yatan M.Ş.Ö.’yü gören anne ve baba oldukları yerde çöküp, birbirlerine sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Sağlık görevlileri M.Ş.Ö.’nün yaşamını yitirdiğini tespit etmesinin ardından baba feryat ederek uzun süre ağladı.

Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından ifadesine başvurmak üzere M.E.Ö.’yü polis merkezine götürdü. M.Ş.Ö.’nün cansız bedeni ise otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto