30 Ekim 2020 Antalya'da bugün hava nasıl olacak?

30.10.2020 00:51

Antalya haber...Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü’ne göre, bugün hava parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Yetkililer vatandaşları, yağışların öğle saatlerinden itibaren Aksu, Serik, Manavgat ve İbradı ilçelerinde kuvvetli olacağı konusunda uyardı.

30 Ekim 2020 Antalya'da bugün hava nasıl olacak?

Antalya haber...Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre Antalya'da bugün hava parçalı bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Öğle saatlerinden itibaren yağışlar Antalya'nın Aksu, Serik, Manavgat ve İbradı ilçelerinde şiddetini artıracak. 

Meteoroloji'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"30.10.2020 Cuma günü Batı Akdeniz’de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra Antalya’nın Aksu, Serik, Manavgat ve İbradı İlçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2), bu ilçelerin iç kesimleri ile Isparta çevrelerinde yer yer çok kuvvetli (51–75 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı, hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

İşte Antalya'da ilçe ilçe hava durumu tahminleri: 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto