Okullarda yüz yüze eğitim başlarsa çocuğunuzu okula gönderir misiniz?

04.01.2021 15:49
Okullarda yüz yüze eğitim başlarsa çocuğunuzu okula gönderir misiniz?

Tüm dünyanın koronavirüs salgınıyla mücadelesi sürerken, salgın eğitim, sağlık, turizm gibi sektörleri etkiledi. Bu dönemde en çok tartışılan konulardan biri de 'yüz yüze eğitim' oldu.

Yüz yüze eğitim konusunda vatandaşların aklındaki soru işaretleri net bir cevap bulamazken, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un dün yaptığı açıklama tartışmaların tekrar gündeme gelmesine sebep oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada, "Salgın sona erecek, okullarda sosyal mesafesiz eğitime devam edeceğiz" dedi.

Selçuk açıklamasına şöyle devam etti:

"Okullar arası voleybol maçları yapacağız ve okullarımızın aylardır boş kalan spor salonlarında ilk servis atışını ben yapacağım. Her sandalyede bir öğrenci olacak. Maç bitiminde ıslık çalacağız. Olur mu?"

 

Sosyal Medyanın En Çok Konuştuğu Anketler, Gündem Anketleri, Öğrenci Anketi, Tercih Anketi ve En Eğlenceli Anketler için MYGazete Anketleri'ni kaçırmayın!

Tüm anketlere göz atmak için tıklayın...

Okullarda yüz yüze eğitim başlarsa çocuğunuzu okula gönderir misiniz?
Katılım: 41

Sonuç

Hayır
46.3 %

Kararsızım
7.3 %

Evet
46.3 %

Yorumlar

  • 1

Selma dedi ki;

2021-01-04 21:06:17

Evet gönderirim evde eğitim sıkıntı Sınıf mevcudu 15 zaten 10 kişi geliyor internet sıkıntı yüz yüze eğitim daha iyi Yinede öğretmenimizde de çok iyi anlatıyor

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Yorum Yap

    ŞANS OYUNLARI

    On Numara
    Şans Topu
    Sayısal Loto
    Süper Loto