Koronavirüs aşısı olacak mısınız ?

15.01.2021 22:15
Koronavirüs aşısı olacak mısınız ?

Koronavirüs ile mücadele kapsamında örnek teşkil etmesi amacıyla, Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca’nın daveti üzerine siyasi parti liderleri koronavirüs aşısı oldu. MHP Lideri Bahçeli ve İYİ Parti lideri Akşener aşı olduklarını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Bakan Koca'nın çağrısına olumlu yanıt veren CHP lideri Kılıçdaroğlu ise aşı için sırasını bekleyeceğini duyurdu.

Türkiye'de koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında dün başlayan yaygın aşılama programı sürüyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Aşılama programımızın 2. gününde şu ana kadar 500.000’den fazla sağlık çalışanımız aşı oldu.' dedi. Bakan Koca, Bilim Kurulu üyeleri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e de aşı yapıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise yaptığı açıklamada, ' Vatandaş Kemal Kılıçdaroğlu olarak sıramı bekleyeceğim. Öncelikle sağlık çalışanlarının aşı olması lazım. ' ifadelerinde bulundu.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunun, halk arasında Çin aşısı olarak bilinen ‘Coronavac’ aşısı için “Acil Kullanım onayı” vermesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyelerinin aşı yaptırması, korona virüs aşısına güveni arttırdı.

Peki siz koronavirüs aşısı olacak mısınız ?

Tüm Anketlerimize ulaşmak için tıklayabilirsiniz...  

Koronavirüs aşısı olacak mısınız ?
Katılım: 19

Sonuç

Olacağım
52.6 %

Olmayacağım
21.1 %

Kararsızım
26.3 %

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto