Türk Sivil Havacılığının dinamik özel havayollarından biri olan ve 2022 yılı itibariyle Avrupa ve Türkiye arasında tarifeli seferlere başlayan Freebird Airlines, Avrupalı turistlere sunduğu destinasyon alternatifleri arasına Bodrum’u da ekledi. Yaz sezonu boyunca Köln/Bonn Havalimanından Ege’nin cennet köşelerinden Bodrum’a haftada iki kez uçacak olan havayolu, sezonun ilk uçuşunu 18 Mayıs’ta gerçekleştirdi. 

Freebird Koln Bodrum Ilk Ucus

Freebird Airlines Ticaret Başkanı Derya Kaya Bozay, Bodrum’a düzenledikleri tarifeli seferler ile ilgili “Bodrum, gezilebilecek antik yerleri, ılıman Akdeniz iklimi, turkuaz denizi, koyları, gastronomisi ve gece hayatı ile farklı kitlelere hitap edebilen çok cazip bir destinasyon. Bodrum’un Avrupa’daki popülerliğinin her geçen sene artıyor oluşu ve bizim ülkemize ulaşımı kolay ve imkan dahilinde kılabilme çabamız bizi tarifeli seferler düzenlememiz için daha da cesaretlendirdi. Köln ile başladığımız direkt Bodrum seferlerimizi Avrupa’nın diğer şehirlerinden de bağlantılar vererek artırmak niyetindeyiz.” şeklinde konuştu.

Freebird Airlines’ın 18 Mayıs’taki ilk Bodrum uçuşunu kutlamak için Köln-Bonn Havalimanında bir tören düzenlendi. Köln-Bonn Havalimanı CEO’su Thilo Schmid, Freebird’ün Bodrum'a olan yeni seferlerinin kendileri için çok güzel bir katkı olduğunu belirtti. Schmid, “Bodrum’un deniz-kum-güneş turizminin yanı sıra Antik Dünyanın Yedi Harikasından biri olan Halikarnas Mozolesi ve Bodrum Kalesi ile de eşsiz bir turistik değer taşıdığını” kaydetti

Freebird, yüksek sezon boyunca her Çarşamba ve Cumartesi Köln/Bonn ile Bodrum arasında uçacak. Tatil havayolunun Türkiye ile Avrupa arasındaki seferleri hakkında bilgi almak ve avantajlı fiyatlarla bilet rezervasyonu yapmak için www.freebirdairlines.com adresi ziyaret edilebilir.

 Freebird Airlines Hakkında

Antalya'da sıcaklık artınca vatandaşlar sahile koştu Antalya'da sıcaklık artınca vatandaşlar sahile koştu

Freebird Airlines, havacılık sektöründe 40 yılı aşkın süredir temsilcilik, yakıt tedariği, gözetim, brokerlik, güvenlik ve eğitim alanlarında hizmet veren Gözen Holding'in bir şirketidir. 2000 yılında güçlü bir altyapı üzerine kurulan ve Malta ve Türkiye'de iki farklı tescile sahip olan Freebird, 13 Airbus A320'den oluşan filosuyla turistik bir havayolu olarak faaliyet göstermektedir.

Freebird, sürdürülebilir havacılık için geliştirdiği teknoloji ve istihdam altyapısı ile müşterileri, çalışanları ve hissedarları için değer yaratmayı hedeflemektedir. Freebird, Temmuz 2006'da IATA (Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği) tarafından verilen IOSA (IATA Operasyonel Emniyet Denetimi) tescilini alan Türkiye’deki ilk charter havayolu olmuştur.

Editör: Haber Merkezi