Anamas

04.01.2021 18:27

Anamas
  • İl/İlçe: Antalya / Muratpaşa
  • Web Sitesi: https://anamas.sadefikir.net/
  • Telefon: 0242 322 36 80

Şirketimiz 1997 yılında Antalya’da kurulmuş olup hibrit sebze tohum ıslahı (domates, biber, hıyar, patlıcan) ve üretimi, sebze tohum ihracatı ve yurtiçi sebze tohumlarının tanıtımı ve satışı konusunda uzman personeli ile birlikte faaliyet göstermekte.

2001 yılında T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından “Özel Sektör Araştırma Kuruluşu” unvanı almıştır. Sebze tohumlarının ıslahı konusunda yaptığı başarılı çalışmaların sonucunda üretimini gerçekleştirdiği sebze tohumlarının yurtiçi ve yurtdışı pazarlarında da aranan bilinen markalar haline gelmiştir. Ortadoğu ülkelerinin yanı sıra Türki Cumhuriyetlerine “ANAMAS TOHUM” markası ile üretimini gerçekleştirdiğimiz çeşitlerimizin satışını yapmakta.

2011 yılında Ege bölgesinde kurmuş olduğumuz ikinci ıslah araştırma istasyonumuzla birlikte çeşitlerimizin hastalık dayanımı konusundaki çalışmalara ağırlık verilmiştir. Bu sayede üreticilerin ihtiyaç duyduğu nitelikli hibrit sebze çeşitlerinin üretimi gerçekleştirilmekte ve her geçen sebze tohumlarının hastalık dayanımları konusunda güçlü adımlar atmaktadır. Yüksek kalitede, verimli, hastalıklara dayanıklı ve yüksek adaptasyon yeteneğine sahip çeşitlerimizle çiftçilerimize hizmet vermek ve onların emeklerinin karşılığını aldıklarını görmek en büyük amaçlarımızdan biridir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto