Adin Hotel

04.01.2021 18:35

Adin Hotel
  • İl/İlçe: Antalya / Alanya
  • Web Sitesi: https://www.adinhotel.com/
  • Telefon: 444 7 107

Biz bir hayalin peşinden yola çıktık. Başkalarının değil, kendi hayalimizin.

Biz hayata nasıl bakıyorsak, yaşama bizimle aynı pencereden bakan insanlarla aynı havayı soluyan, aynı yola baş koyanların hayalini.

Misafirlerimize, güler yüz ve konfor eşliğinde, rüya gibi bir tatil sunmanın hayalini.

Erkek, kadın, çocuk tüm misafirlerimizin burada kendilerini çok özel hissetmelerinin hayalini.

Sadece kendi yiyeceğimiz yiyecekleri misafirlerimize ikram edebilmenin hayalini.

Hizmet verdiğimiz her ailenin buradan mutlu şekilde ayrılmaları ve hatta onları tekrar tekrar misafir edebilmenin hayalini.

Ve ne mutlu ki, bu hayali gerçekleştirdik.

Şimdi siz de, misafirimiz olmaya; bizimle hayal kadar gerçek bir tatil yapmaya hazırsanız detaylara geçelim.

Adin olarak biz; konfor, sadelik ve lüksün benzersiz uyumuna ev sahipliği yapan otelimizde, 2015 yılının Mayıs ayından bu yana, hizmet kalitemizi her sezon daha yükseğe taşıyoruz.

Egzotik güzelliklerin kalbinde, beklenti ve ihtiyaçlarınıza göre yeniden tasarladığımız Adin Hotel’de, misafirlerimize unutulmaz bir tatil sunuyoruz. Akdeniz’in benzersiz doğasını ruhunuzun derinliklerinde hissedeceğiniz, 27.000 m2 alana kurulu Adin Hotel’de standart odalardan, lüks süitlere, ailelere uygun dublex odalardan villalara kadar geniş seçeneklerimizden biri tam size göre.

377 odanın bulunduğu otelimizde Flora ve Premium oda alternatiflerimiz arasından size en uygun olanı tercih ederek tatilinizi rahatlık, konfor ve lüksle buluşturabilirsiniz. Tamamı deniz manzarasına sahip Premium odalarımızda masmavi denizin ferahlığını, yaklaşık 53 farklı bitkiden oluşan zengin bitki örtüsüne sahip ve deniz kenarında yer alan Flora Mercan odalarımızda ise tazeliği tüm bedeninizde hissedeceksiniz. (Hiçbir odamızda sigara içilmemektedir)

Konfor ve rahatlığın egzotik güzelliklerle buluştuğu triplex villalarımızda huzuru ve sınırsız hizmet anlayışımızı, aileniz ve sevdiklerinizle doyasıya yaşayacaksınız. Özel havuz, özel mutfak ve 24 saat uşak hizmeti sunulan villalarımızda misafirlerimizin unutulmaz anlarına muhteşem Akdeniz manzarası eşlik edecek.

Erkek ve kadınlar için tatlı su havuzları, Spa hizmeti, kapalı havuz hizmetlerinin de ayrı olarak sunulduğu otelimizde çocuklu ailelerin, erkek ve kadın misafirlerimizin aileleriyle birlikte ortak kullanabilecekleri MIX havuzumuz da bulunmaktadır. Erkek – kadın için ayrı olmak üzere fitness center’larımız ve yine ayrı olarak açık alanda kullanıma sunulan fitness aletlerimiz de bulunmaktadır.

Premium her şey dahil konseptiyle hizmet verdiğimiz otelimizde, alkollü içecek hizmeti sunmuyoruz. Otelimize hiçbir koşul altında dışarıdan alkollü içecek girişi de mümkün değildir.

Dünya mutfağının birbirinden özel lezzetlerine yer verdiğimiz Adin ve Selçuklu restoranlarımızda misafirlerimizin damaklarında iz bırakmak istiyoruz. Alanında uzman şeflerimizin hazırladığı yemekleri büyük bir keyifle tadacağınız restoranlarımızda her misafirimizin kendini özel hissetmesini sağlıyoruz. Dünya mutfaklarının lokal lezzetlerine ise Tex Mex A’la Carte, Akdeniz A’la Carte ve Osmanlı A’la Carte restoranlarımızda yer veriyoruz.

Misafirlerimize sunduğumuz tüm yiyecek ve içeceklerin içeriğini özenle seçiyor, her ürünümüzde kalite sertifikalarına ve helal gıda standartlarına özellikle dikkat ediyor, kendimizin de gönül rahatlığıyla tüketebileceğimiz markaları tercih ediyoruz. Bahçemizde yetiştirdiğimiz doğal sebze ve meyveleri özenle hazırladığımız yemeklerde kullanıp sofralarınıza taşıyoruz.

Plaj ve deniz suyunun temiz ve güvenli olduğunu belirten MAVİ BAYRAK ödüllü 300 metrelik sahil şeridine sahip otelimizde, Türkiye’de bir ilk olarak, ailelerin birlikte kullanabileceği aile plajımız bulunuyor.

Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı İncekum Mevkii'nde bulunan otelimiz, Alanya’ya 22 km, Antalya Havalimanı’na 105 km, Gazi Paşa Havaalanı'na 58 km ve Akseki – Konya – Ankara yol ayrımına sadece 27 km uzaklıktadır.

Misafirlerimizin hayal kadar gerçek bir tatil deneyimi yaşaması için durmaksızın çalışan uzman personelimiz ve turizm sektörünün profesyonel yöneticileri ile en güzel anları Adin Hotel’de yaşamanızı hedefliyoruz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto