Antalya haber... Merkez Gündoğdu Mahallesi'nin Gündoğdu Bulvarı ve Kırlı Caddesi ile bu bölgelere bağlı tüm alanlarda, yarın sabah 09:00'dan akşam 17:00'ye kadar elektrik kesintisi uygulanacak. Bu bölgedeki kesinti, tam 8 saat sürecek ve yatırım çalışmaları nedeniyle gerçekleştirilecek.
Dikmen ve Yukarıışıklar mahallelerinde bakım kesintisi
Merkez Dikmen Mahallesi ve Merkez Yukarıışıklar Mahallesi bölgelerinde ise yarın sabah 09:00 ile akşam 16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Bu 7 saatlik kesinti, bölgedeki elektrik şebekesinin bakımı amacıyla yapılacak.Sağırin ve Çardakköy mahallelerinde yatırım çalışması
Son olarak, Merkez Sağırin Mahallesi'nin Yukarı Kale-Kelköy Sokak ve Merkez Çardakköy Mahallesi'nin Sarayyeri Sokak bölgeleri de elektrik kesintisinden etkilenecek. Bu mahallelerde yarın sabah 09:30'dan akşam 16:30'a kadar elektrik olmayacak. Bu kesinti de yatırım çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek. Yetkililer, vatandaşların elektrikli cihazlarını prizden çekmeleri, şarj edilebilir cihazlarını dolu tutmaları ve kesintiye karşı gerekli tedbirleri almaları konusunda uyardı. Çalışmaların belirtilen süreler içinde tamamlanarak elektrik tedarikinin normal seyrine döneceği bildirildi.