Bangladeşteki bir nehirde meydana gelen feci kazada, kargo gemisinin altına alıp batırdığı feribotta 6 kişi hayatını kaybetti, kazada çok sayıda yolcunun da kayıp olduğu açıklandı Bangladeş'te feribot ile yük gemisinin çarpışması sonucu çok sayıda kişi öldü. Olayın video görüntülerinde yaşanan facianın büyüklüğü gözler önüne serildi.

6 ÖLÜ, 20 KAYIP VAR

Bangladeş'te Shitalakkhya Nehri'nden geçen bir kargo gemisinin feribotla çarpışması sonucu altı kişinin öldüğü, 20 kadar kişinin kaybolduğu doğrulandı.

KAPTAN KAYIPLARA KARIŞTI

Yerel basında çıkan haberlere göre, nehir polisi Rupshi-9 genel kargo gemisine el koydu, ancak yetkililer gelene kadar gemiyi bir tersaneye yanaştıran kaptanın kaçtığı açıklandı.

ÇAMAŞIR MAKİNESİ GİBİ ALTINA ALDI

Videolarda, küçük yolcu feribotunun batmadan önce geminin altında bir süre sürüklendiği, bu sırada kargı gemisinin altında kalmamak için yolcuların bir kısmının kendisini nehre attığı görülüyor. Kaza meydana geldiğinde feribotta 50'den fazla yolcu bulunuyordu. Kazada 6 kişinin öldüğü, 20 kişinin de kaybolduğu açıklandı. Dakka'da bir feribotun başka bir gemiyle çarpışması sonucu batması sonucu en az 32 kişi ölmüştü.