Cemal Can Canseven

07.02.2021 16:38
Cemal Can Canseven

Cemal Can Canseven, 1996 yılında, İzmir’de doğdu. Şuan 24 yaşında olan Canseven’in annesi Rize, babası Selanik göçmenidir. Canseven’in kendisinden 9 yaş büyük, küçük annesi olarak gördüğü bir de ablası vardır. Lise de dahil olmak üzere eğitimini İzmir’de tamamlayan Canseven, üniversite okumak için İstanbul’a geldi. Yeditepe Üniversitesi’nde Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumayı seçen Canseven, bir arkadaşının tavsiyesi sayesinde okulunu dondurdu ve İstanbul DJ Academy'de dj’lik eğitimine başladı.

Geçtiğimiz dönemde çektiği bir videoda sporculuk yönünün olduğundan da bahsetmişti. Ünlü fenomen Youtuber Danla Biliç'in yakın arkadaşlarından biri olan Cemal Can Canseven Biliç'in videolarında da yer alıyor. Beraber videolar çektiği Danla Biliç’i üniversite yıllarından tanıyor.

Survivor 2020'de performans olarak %55'lik bir başarı gösteren Cemal Can Canseven sempatik tavırlarıyla izliyicilerin gönlünde taht kurmayı başarmıştı. Survivor 2020'nin finaline ünlü oyuncu Barış Murat Yağcı ile beraber kalan Cemal Can Canseven şampiyonluk kupasını kaldırmayı başarmıştır.

Şimdilerde ekranlara oyuncu olarak dönen Cemal Can Canseven Acun Ilıcalı'nın yeni projesi Exxen platformunda ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ile İşte Bu Benim Masalım müzikal dizisinde başrol olarak karşımıza çıkıyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto