Antalya haber...  Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, türküden, klasik ve etnik müzik türde eserleriyle popüler bir müzik platformunda yer aldı. Başkan Esen, müzik dinlemeyi sevenler için gelişmiş bir müzik kutusu gibi zengin seçenekler sunan, özellikle de genç neslin vazgeçilmezlerinden olan platformda, kendi hesabıyla ve hazırladığı zengin seçkiyle dikkat çekiyor.

TEKE YÖRESİ TÜRKÜLERİ

Başkan Esen'in hesabında, klasik müzikten etnik müziğe, Türk Halk Müziği'nden Türk Sanat Müziği'ne kadar çok sayıda türde eser yer alıyor. Teke yöresine ait türküler ise ayrı bir klasör halinde eklenmiş. Klasik müziğin önemli eserleri, ülkemizin değerli sanatçılarının yorumlarıyla sunulurken, sözleri ve dönemlerinde yarattığı etkilerle hafızalarımızdan silinmeyen şarkılar da hesapta yer alıyor.

Z KUŞAĞINA ÖZEL

Hesapta, Z Kuşağı gençlerimize hitap eden iki çalma listesi de bulunuyor. Türkçe ve yabancı müziklerin yer aldığı bu iki liste gençlerin keyifle dinleyeceği şarkılardan oluşuyor. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.