ANTALYA HABER... Başkan Kotan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, CHP Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Aslı Tazegül, CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı İsmail Koçak, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Kültür ve Cemevi Başkanı Nurettin Erdoğan, Alevi Dedesi Kenan Akbaba ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Duaların ardından vatandaşlara ikram edilen oruç açma yemeği, manevi atmosferde birlikteliğin önemini bir kez daha gösterdi.
Etkinlik öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkan Cem Kotan, Muharrem ayının toplumdaki birlik ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini vurguladı. Kotan, "Sevgili canlar, tuttuğumuz oruçlar, yapılan ibadetler ve dağıtılan lokmaları Hak kabul etsin. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da matem orucumuzda sizlerle bir aradayız. Verdiğimiz lokmalar kabul olsun" diyerek, oruçların ve lokmaların kabul olması temennisinde bulundu.
Bu anlamlı program, Konyaaltı'nda birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha ortaya koydu.



