ANKARA, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, Munzur Üniversitesi'nden Dr. Uğur Çit'in, Munzur Çayı’nda kemanıyla bestesini çalarken çekilen videosunu paylaşarak, "Bir zamanlar adı terörle anılan Munzur’da artık huzurun sesi hakim" dedi.

Özgür Özel: Bir gün devlet milletin karşısına dizilirse, orada devlet değil millet kazanır (6) Özgür Özel: Bir gün devlet milletin karşısına dizilirse, orada devlet değil millet kazanır (6)

Bakan Ali Yerlikaya, Munzur Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Uğur Çit'in, Munzur Çayı’nın ortasında kemanıyla bestesini çalarken çekilen videoyu, sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Yerlikaya, "Burası Tunceli, Munzur Çayı. Bir zamanlar adı terörle anılan Munzur’da, artık huzurun sesi hakim. Munzur Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Uğur Çit, Munzur Çayı’nın ortasında kemanıyla bestesini çaldı. Terör bitme noktasına geldikçe, cennet vatanımızın dört bir köşesine huzur hakim oluyor. Kapalı yayla kalmıyor; çaylar, dereler özgürce akmaya devam ediyor. Tam da olması gerektiği gibi. Çünkü aziz milletimiz her şeyin en güzeline layık" ifadelerini kullandı. (DHA)

Kaynak: dha