Antalya haber... Antalyaspor'un deneyimli teknik patronu Erol Bulut, sözlerine 3-2 mağlup oldukları Gaziantep FK deplasmanını değerlendirerek başladı. Takımla bir haftalık verimli bir çalışma periyodu geçirmelerine rağmen, oyuncuların eski alışkanlıklarından tam olarak kopamadığını belirtti.
Bulut, "Gaziantep maçıyla başlayacak olursak, aslında iyi bir hafta geçirmiştik. Ancak daha önce alıştıkları sistemden çıkmaları maalesef biraz zaman alıyor. Verdiğimiz yeni bilgileri sahada uygulamaları için daha çok çalışmamız gerekiyor" dedi. Maçın ilk yarısında yaşanan konsantrasyon kaybına dikkat çeken Bulut, "İlk yarı istemediğimiz bir sonuç oldu. 3-0 geriye düşerek cezalandırıldık. Yapmak istediğimiz hiçbir şeyi sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle takım kendini buldu, mücadeleyi artırdı. Hatta ilk yarıdaki kötü oyuna rağmen skoru 3-3'e de getirebilirdik" şeklinde konuştu.
"Puan almak zorundayız"
Ligde zor günler geçiren ve teknik direktör değişikliği yaşayan RAMS Başakşehir maçı öncesinde Erol Bulut, camiayı uyardı. Rakibin mevcut tablodaki yerinin yanıltıcı olmaması gerektiğini vurguladı. Tecrübeli hoca, "Puan olarak Başakşehir kötü bir durumda olsa da kimse zayıf bir takıma karşı oynayacağımızı düşünmesin. Zor bir maç olacak. Amacımız Başakşehir maçından puanlarla ayrılmak" dedi. Takımın yeni taktik anlayışa olumlu tepkiler verdiğini belirten Bulut, "Takım verdiğimiz bilgilere iyi tepkiler veriyor. İnşallah Başakşehir karşısında istediklerimizi sahaya yansıtacak ve maçta karşılığını alacağız" diyerek galibiyet için umutlu konuştu.Genç Bachir Gueye’ye açık çek
Gaziantep FK maçının ikinci yarısında oyuna girip iki gol birden atan genç forvet Bachir Gueye, toplantının odak noktalarından biriydi. Erol Bulut, 25 yaşındaki Senegalli oyuncunun yükselen grafiğini kendi çabasına bağladı. Bulut, "Antrenmanlarda gösterdiği performansla ona forma şansı verdim. İyi bir mücadele sergiledi ve iki gol attı" dedi. Genç oyuncunun daha fazla süre almasının formülünü ise net bir şekilde ortaya koydu: "Daha fazla forma şansı bulması tamamen onun performansına bağlı. Antrenman kalitesini yüksek tutarsa, daha fazla şans bulmaya devam edecektir."Sakatlıklar ve takıma dönüşler
Teknik Direktör Bulut, takımda yaşanan sakatlıklarla ilgili de son bilgileri paylaştı.- Dario Ari: Sakatlığı tamamen atlattı ve bu hafta kadroda yer alabilecek.
- Veysel Sarı ve Bahadır Öztürk: İki tecrübeli isim de takımla antrenmanlara başladı ve kısa süre içerisinde tam olarak hazır olmaları bekleniyor.
- Erdoğan Yeşilyurt: Yıldız oyuncunun ise takıma dönüşünün devre arasında tam olarak hazır olarak gerçekleşmesi planlanıyor.