Antalya haber... Emre Belözoğlu ile yolların ayrılmasının ardından görevi devralan Erol Bulut, takımı hızla maça hazırlama sürecine girdi. Futbolcular, yeni teknik direktörlerinin yönetimindeki ilk antrenmana yüksek motivasyonla katıldı.
Antrenman, ısınma hareketleriyle başlarken, daha sonra oyuncular 6'ya 2 top kapma çalışması gerçekleştirdi. İlerleyen dakikalarda ise takımın fiziksel dayanıklılığını artırmaya yönelik sürat antrenmanı yapıldı.
Erol Bulut yönetimindeki Antalyaspor, Süper Lig'in kritik haftalarında üst sıralara tırmanma hedefiyle çalışmalarını sürdürecek. Kırmızı-beyazlılar, milli aranın ardından Gaziantep deplasmanında 3 puan arayacak.
SPOR
Yayınlanma: 14 Ekim 2025 - 21:46
Antalyaspor, Erol Bulut'la ilk antrenmanına çıktı!
Antalyaspor, teknik direktörlük görevine getirilen Erol Bulut ile yeni bir sayfa açtı. Dün düzenlenen imza töreniyle 2 yıllık sözleşme imzalayan Bulut, bugün kırmızı-beyazlı takımın başında ilk antrenmanına çıkarak, Milli maç arasının ardından deplasmanda oynanacak Gaziantep Futbol Kulübü maçının hazırlıklarını başlattı.
SPOR
14 Ekim 2025 - 21:46
İlginizi Çekebilir