Öğrenci servis minibüsüne demir sopayla saldıran şüpheli ve babası serbest Öğrenci servis minibüsüne demir sopayla saldıran şüpheli ve babası serbest
Antalya haber...  Kumluca'da 12 Aralık 2022 tarihinde yaşanan sel felaketinden sonra Tarım ve Orman Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ortak kararıyla Gavur Deresi üzerine kurulduğu gerekçesi mevcut pazar yerinin kaldırılmasına karar verildi. Sonraki süreçte Kumluca Belediyesi ilçeye bağlı Narenciye Mahallesi'nde imar planında yeri ayrılmış olan alana yeni pazar yeri yapımına başladı. Pazar yerinin tamamlanmasının ardından Kumluca Belediyesi tarafından esnafın yeni yerine taşınması istendi. Bazı esnaflar yeni pazar yerlerindeki tezgahların kendi üzerlerine tahsis edilmediği, geçici bir yere taşınmak istemediklerini belirterek, bu sabah eski pazar yerinde tezgah açtı. Kumluca Belediyesi zabıta ekipleri ise esnafların eski pazar yerine tezgah açmasına karşı çıktı.
Yeni pazar yerindeki tezgahların kendileri için hiçbir garantisi olmadığını, duruma göre 300 ile 500 bin TL para ödedikleri yerlerle ilgili kendilerine herhangi bir tahsis belgesi verilmediğini belirten esnaflar, bu yüzden eski pazar yerinde kalmaya devam edeceklerini söyledi. Zabıta ve esnaflar arasında bu nedenle tartışma çıktı. Tartışma polisin de araya girmesi sonucu sona erdi. Yaşanan tartışmanın ardından bazı pazarcı esnaflarının eski pazar yerinde tezgah açtığı görüldü. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.