Alla Ilyinichna Levushkina Rusya'da yaşıyor ve tam 90 yaşında. Hiç evlenmemiş, çocuğu yok, 8 kedisi ile birlikte yaşıyor ve halen günde 3-4 ameliyat yapıyor.Tek sorunu boyunun kısalığı 1.50 boyunda olduğu için ameliyatlarını bir basamağa çıkarak yapıyor. Ellerinin bugüne kadar hiç titremediğini söyleyen cerrah Levushkina, çalışmadığı zamanlarda engelli yeğenine bakıyor.
Cerrah Levushkina, "Emekli olmayı hiç düşünmedim, çünkü cerrahi benim için bir iş değil, yaşam biçimim" diyor. Halen Rusya’nın Ryazan kentindeki bir hastanede görev yapıyor ve kariyeri boyunca günde 10 binden fazla ameliyata girdiği belirtiliyor.
Levushkina, “Hastalar beni ilk gördüğünde yaşımdan ötürü güvensizlik yaşıyorlar. Ancak muayeneden sonra bu endişeleri kayboluyor” diye konuşuyor.
GÜNCEL
Yayınlanma: 22 Kasım 2018 - 14:06
Günde 3 ameliyata giriyor!
Dünyanın aktif çalışan en yaşlı cerrahı Alla Ilyinichna Levushkina günde 3 ameliyata giriyor.
GÜNCEL
22 Kasım 2018 - 14:06
İlginizi Çekebilir