Antalya'da esen sıcak rüzgarla birlikte sokaklar ve caddeler boşaldı. İnsanlar gölgelik alanlara, ağaç altlarına ve sahil kenarlarına akın etti. Sadece insanlar değil, hayvanlar da sıcaktan bunalarak gölge yerlerde dinlenmeye çekildi. Vatandaşlar, sıcaktan etkilenen hayvanlara su vererek destek oldu.
Döşemealtı ilçesinden ailesiyle birlikte sahile gelen 13 yaşındaki Muzaffer Emre Şahin, yaşadığı bunaltıcı sıcağı, "Yolda bayılacak gibi oldum. Oturdum bir ağacın altına, sonra gelip suya atlayınca rahatladım" sözleriyle anlattı.
Ankara'dan gelen Deniz Özkan, nemli havadan rahatsız olmadığını belirterek, "Çocuklar eğleniyor, Antalya'yı sürekli geldiğimiz için seviyoruz burayı" derken, kızı Asyanur Özkan ise "Antalya gayet güzel ama çok nemli. O yüzden kötü oluyor ama deniz çok güzel" diyerek duygularını dile getirdi.
Kent sakini Arya Durugiller de nemin çok fazla olduğunu ancak alıştığını söyledi.


Yerli ve yabancı turistler bir nebze serinliğin tadını çıkardı
Sıcağa rağmen tatilin keyfini çıkarmak isteyen yerli ve yabancı turistler, Konyaaltı Sahili'ni doldurdu. Denizde uzun süre kalarak serinleyen tatilciler, sıcağın etkisinden kurtulmaya çalıştı.


