Antalya haber... Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Kepez ilçesi Varsak Karşıyaka Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi ile Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde bulunan tramvay durağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, durakta bekleyen Samet K., daha önceden aralarında husumet bulunan S.A. ile karşılaştı. İkili arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Baş ve bacaklarından bıçaklandı
Tartışmanın büyümesi üzerine S.A., yanında taşıdığı bıçağı çıkararak Samet K.’ya saldırdı. Yaşanan arbede sırasında Samet K. baş ve bacak bölgelerinden aldığı bıçak darbeleriyle yere yığıldı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Şüpheli kısa sürede yakalandı
Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçan saldırgan S.A. ise Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Önleme Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalandı. Şüphelinin olayda kullandığı bıçakla birlikte gözaltına alındığı öğrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, şüpheli S.A. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.



