ANTALYA HABER... Kaza, saat 07.00 sıralarında Aksu Güzelyurt Mahallesi Serik Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya'dan Serik yönüne seyreden Emre I. yönetimindeki 07 C 4332 plakalı tur midibüsü, Turgut D. idaresindeki 07 CAY 97 plakalı otel servis otobüsü ve Süleyman K. yönetimindeki kamyon çarpıştı.
Kazanın etkisiyle otel servis otobüsü, yol kenarındaki bir iş yerinin önündeki çelik konsorsiyuma çarparak güçlükle durabildi.
Görüntülerin devamında ise otobüsün içerisindeki yolcuların kazanın hemen ardından araçtan dışarı çıkışları ve çevredeki vatandaşların hızla olay yerine akın etmesi yer alıyor.
Otobüsün çarptığı iş yerinin işletmecisi Süleyman Özbay, olayın şokunu yaşarken, "Sabah erken saatlerde elemanlarımız sesle uyanmışlar. Otobüs 2-3 araçla çarpışıp iş yerine gelmiş. 20'ye yakın yaralı vardı. Bu şoförlerin çok çalıştırılmaması gerekiyor. Allah'tan can kaybı olmadı. Gelen mala gelsin, cana değil" diyerek yaşadıkları korkuyu dile getirdi.


Kaza anı kamerada... Panik anları!
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, otobüsün diğer araçlarla çarpıştıktan sonra savrularak iş yerine çarpma anı net bir şekilde görülüyor.

Çok sayıda yaralı, can kaybı yok
Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine hızla polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otobüste sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin çabalarıyla kurtarıldı. Kazada hafif yaralanan 21 kişi, ambulanslarla tedbir amaçlı hastanelere kaldırılırken, bazı yaralılara ise ayakta müdahale edildi.
