AGC-Nürnberg Basın Kulübü kardeşliği 20. yılını kutladı AGC-Nürnberg Basın Kulübü kardeşliği 20. yılını kutladı
Antalya haber...  Büyükşehir Belediyesi’nin 5 yıllık döneminin son meclis toplantısı olan Mart Ayı Devam Meclisi Toplantısı, yeterli sayıdaki meclis üyesi katılmadığı için toplanamadı. 36 meclis üyesinin katıldığı toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in katılmaması nedeniyle Kepez Belediye Başkan adayı Mesut Kocagöz başkanlık etti.

KOCAGÖZ MECLİSİ 5 DAKİKA BEKLETTİ!

Yoklamanın ardından Kocagöz, meclisin açılması için gerekli 54 kişiye ulaşabilme ihtimaline karşı 5 dakika bekledi. Ancak gelen olmayınca Kocagöz, “Yeterli sayı olmadığı için meclis açılmıyor. Keşke açılsaydı çünkü maddelerde, sel mağdurlarına yardım edilmesi için madde de vardı. Bugüne kadar aldığımız kararlar hayırlı olsun" diyerek meclis toplantısını sonlandırdı.

10 BİN LİRALIK YARDIM SEÇİM SONRASINA KALDI

Açılamayan meclise gelen maddeler arasında, 12 Şubat’ta yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşlara yönelik 10 bin liralık nakdi yardım ve AFAD tarafından hasar tespiti yapılan konut ve işyerlerinde 2024 Yılı Şubat ayı su faturalarının Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanmasını içeren madde de yer alıyordu. Ancak meclis toplanamadığı için yardımın olduğu madde oylanamadı.