AK Parti dün 31 Mart yerel seçimleri için 48 ilin belediye başkan adayını açıkladı. AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü oldu. Dün haberi Ankara'da aday açıklama törenine katılan Hakan Tütüncü için AK Parti Antalya İl Binasında karşılama töreni düzenlendi. Türk bayrağı, parti amblemli bayrak, davul, zurna, konfeti ve alkışlarla karşılanan Hakan Tütüncü'ye AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, eski Dışişleri Bakanı ve milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu, Kemal Çelik, İbrahim Ethem Taş ve Tuba Vural Çokal eşlik etti. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü'yü, eşi Ayşe Tütüncü yalnız bırakmadı.

'BÜTÜN İMKANLAR ANTALYA'NIN GÜZEL İNSANLARININ ÖNÜNE SERİLECEK'

Hakan Tütüncü, sahneye çıktığında ilk olarak babası Fevzi Tütüncü, annesi Hatice Tütüncü'nün elini öptü ardından coşkulu karşılamaya selam verdi. Törende konuşan Tütüncü, AK Parti çatısı altında 23 yıldır beraber çalışmaya devam ettiğini anlattı. Bugün kutlu bir yola çıktığını belirten Hakan Tütüncü, “23 yıl boyunca hep birlikte hep beraber elde ettiğimiz zaferlere bir yenisini eklediğimiz bir yolculuk olsun. Rabbim inşallah hepimizi bu güzel şehre yeniden büyük projelerle, dünya vizyonlarıyla hizmet etme makamına eriştirsin ve taşısın. 2024 seçimlerini Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nı kazanma noktasında da bütün ilçelerde de seçimi kazanma noktasında da büyük bir heyecanla bugün yola çıkıyoruz. Bu 73 gün boyunca herkes dursun, AK Parti teşkilatları asla durmasın. Biz Cumhur İttifakı ve AK Parti teşkilatları olarak çok çalışacağız ve inşallah bu zaferi elde edeceğiz. Biz makamların mevkilerin bize sağlamış olduğu güçle milletimize daha çok hizmet etmek istiyoruz. Bu imkanı şehir için fırsatlara çevirmek istiyoruz. Bu şehrin imkanları var bu imkanlar daha güzel kullanılsın, bu imkanlar geceyi gündüze katarak 8 saat değil günde 18 saat çalışan ehil kadroların elinde olsun ve o ehil kadrolar milletin imkanlarıyla memlekete şehrimize daha çok hizmet etsin istiyoruz. Bunun için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanacağız. Bütün ilçelerimizde büyük azim gayretle ve heyecanla çalışacağız. En güzel aday, en güzel meclis üyelerimiz ve en güzel teşkilatımızla Allah'ın izniyle 19 ilçede başarılı olacağız. 19 ilçenin bütün imkanları bu güzel Antalya'nın güzel insanların önüne serilecek" diye konuştu.

'KALPLERE GİRECEĞİZ'

Önceki dönemlerde Kepez Belediyesi'nin aynı imkanlara sahip olduğunu hatırlatan Hakan Tütüncü, Kepez'de yapılan değişimi ve çalışmaları anlattı. Tütüncü, “Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti'nin işidir. Güzel bir seçim kampanyası başlıyor. Bu seçim kampanyasında hiç kimseyi incitmeden, kırıp dökmeden, sözün en güzelini konuşarak, hiçbir gönlü incitmeden sadece tertemiz bir gülle yapacağımız projeleri konuşacağız. Yürekteki sevgilerimizi taşıyacak, umutlarımızı götüreceğiz. Bu kampanya boyunca hiç kimse bizden kötü bir söz duymayacak. Tıpkı Kepez'de 3 dönemdir gerçekleştirdiğimiz kampanyalarda olduğu gibi rakiplerimizin ne yaptığı önemli olmadan biz onların da onların etrafındakilerin de gönüllerine talibiz. Onların gönüllerini kazanarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanacağız. Dün Cumhurbaşkanımız şöyle dedi; 'Seçim sandıkta kazanılır ama seçimi sandıkta kazanmadan önce sahada kazanmalısınız. Sahada kazanmanın yolu da kalplere girmekten geçer' dedi. İşte bugün başladığımız bu yolda 1 Nisan 2024'ten itibaren başlayacak 5 yıl boyunca da halkımızın sofrasında olacağımızı, onların yanında olacağımızı iyi günde, kötü günde hep onlarla olacağımızı, ilçe ilçe mahalle mahalle ev ev gezeceğimizi onlara söyleyeceğiz. Bunların sözünü vereceğiz ama bunların gereğini Allah'ın izniyle en güzel şekilde yapacağız. Milletvekillerimizle söz verdik; İnşallah Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mührünü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edeceğiz. Artık Antalya Büyükşehir Belediyemizin mührü hizmet etmek isteyen kadroların elinde diyeceğiz. Antalya'nın imkanları artık eksiksiz olarak millete hizmete dönüşecek" diye konuştu.