İçinizdeki Güç

01.01.1970 00:00

Güç = Kuvvet “kolay olmayan” diye tanımlanan bir sıfattır. Çok çeşitli alanlarda ( siyasi güç, ekonomik güç, fiziksel güç vb ) kullanılmaktadır. Burada;…

Güç = Kuvvet “kolay olmayan” diye tanımlanan bir sıfattır. Çok çeşitli alanlarda ( siyasi güç, ekonomik güç, fiziksel güç vb ) kullanılmaktadır. Burada; insanın doğasında var olan ve keşfedilmeyi bekleyen “içinizdeki güç” ten bahsedeceğim.

İçinizde, bireysel dünyamızı değiştirecek çok büyük bir gücümüz olduğunu söylesem…

Kendinizi daha yakından tanımaktan tutun da, diğer insanlarla ilişkileriniz, etkili öğrenmeniz, çalışma performansınız, başarınız, mutluluğunuz gibi, yaşamınızda olmasını istediğiniz farklı alanların  hepsinde etkinliğinizi artıracak bir güçten söz ediyorum.

Şu anda sahip olduğunuz gücü % istediğiniz oranda artırmanız mümkün desem, ilginizi çeker mi?

Doğanızda varolan, ancak sizin farkındalığınız  oranında ortaya çıkarabileceğiniz ve bir sanatçı hassasiyetiyle  ince ince işleyerek, karbondan “eşsiz bir elmas” yaratmanın çalışmasıdır ki, gücü de burada gizlidir.                  

Bu güç ; “insan olma gücünüz”,  “Beyin Gücünüz” dür. Gücünün farkındalığıyla,  “beyninizi etkin kullanmanın gücü! ”

Sorduğumuzda hemen herkes bunu istiyor. Erişkin hale geldikten sonra, sizin kendiniz üzerinde çalışmanız, ancak isteğinizle mümkün olabilir. Ancak istemek işin başlangıcı, gerekli çalışma, yeterli zaman, sabır ve azmi göstermek gibi devam eden süreçlerde özveriniz gerekmektedir. Zorluklardan yılmadan, yer yer dibe vurmalarda kendi desteğinizle kalkabilmek ve yola devam etme gücünü kendinizde bulmanızın bir öğretisidir bu.

Hiç kimsenin etkisi altında kalmadan, kendi öz iradenizle belirlediğiniz “yaşam misyonunuz” doğrultusunda, “gerçekte kim olduğunuzu”  ve “ne yapmak istediğinizi” …

Size dayatılan değil, özgür seçiminizle belirleyeceğiniz  yeni yaşam yolunuzda devam etmek için aradığınız güç “kendi  içinizde”.

İşin sırrı, bir anlamda da güçlülüğü, buna ancak  “SİZ isterseniz, inanırsanız  ve çalışırsanız” ulaşırsınız.

Bu, tamamen sizin isteğiniz,  SİZİN GÜCÜNÜZ!

Gerektiğinde yardım alacağınız kişi ; size doğru yerde, doğru şekilde, doğru zamanda, doğru soruları sormak üzere eşlik edebilir. Gücünüzün farkında olun ve artırın!

Sağlık, başarı, mutlulukla…

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto