“Arama motorlarında öne çıkmak için kullanıcı etkileşimi şart” “Arama motorlarında öne çıkmak için kullanıcı etkileşimi şart”
Dolar kuru ve ons ile hareketlenen gram altın fiyatındaki değişikler devam ediyor. Dolar kuru ve ons ile yön bulan gram altın kaç lira bandındadır? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş bu soruya, “Altın fiyatları her yıl yeni bir rekor tahsis ediyor. Bu yükselişler devam ediyor. Mart ayında 2 bin 548 lira seviyesine kadar yükselen gram altın şu an serbest piyasalarda 2 bin 406 lira seviyesinde 2 bin 350 - 2 bin 450 lira aralığını takip ediyor olacak” şeklinde yanıt verdi.

ALMALI MIYIZ SATMALI MIYIZ?

“Bizim yapmamız gereken şey, düşüşleri bir alım fırsatı olarak değerlendirebiliyorsak elimizde TL varsa bunu altın tarafında veya altın borcumuz varsa bunu alım yönünde veya altın yatırımı düşünüyorsak bunu alım yönünde değerlendirirsek isabet olur.” “Düşüşler çok kalıcı olmayacaktır, alım yönünde kararların doğru bir karar olduğunu düşünüyorum.”

ALIM FIRSATI VEREN SEVİYELER NELERDİR?

“Gram altında yeni rekorlar görebiliriz. Bugünkü ekonomik koşullar bunu gösteriyor. Dolayısıyla altın fiyatlarındaki bu yukarı yönlü hareketler yıllık bazlı devam edecektir. Bu yılla alakalı beklentim 3000 bin, devamında 3500 seviyesiyle alakalı öngörüm devam ediyor. Altın, ihtiyaç olmadan satılan bir emtia değildir. Altın miktar üzerinden biriktirilen bir emtiadır.” Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.