İSTANBUL, (DHA)- SPoint İnşaat Mimarlığın Kıbrıs'ta bulunan ve bin 190 daireden oluşan Viva İskele projesinin istanbul'daki lansmanı SSpoint Genel Merkezi'nde yapıldı. Proje hakkında konuşan Viva İskele Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Temel, "Projemizde 1+0, 1+1 ve 2+1'den oluşan dairelerimizin dışında loft ve balkonunda havuz olan dairelerimiz de bulunuyor. Kıbrıs'ta daha önce böyle bir proje yoktu. Biz farklı bir konseptle yatırımcılarımıza farklı bir konsept sunmak istedik. 1+1 ve 2+1 dairelerin balkonlarına havuz yerleştirdik. Sahip olacakları dairelerde böyle bir lüks yaşamı Kıbrıslılara ve yatırımcılarımıza sunmak istedik" dedi.

Ahmet Temel, Özgür Öztürk, Koray Şişman ve Asaf Sametoğlu ortaklığında gerçekleşen Viva İskele projesinin ilk lansmanı bugün İstanbul'da SSpoint Genel Merkezinde yapıldı. Projenin 1'inci etabı kapsamında 182 daire tapularıyla birlikte sahiplerine teslim edildi. Yapımına 2025'in Ocak ayında başlanacak olan proje, 2026 yılı sonlarında tamamlanacak. Noter huzurunda yapılan kura çekimi ve lansmana katılım oldukça yoğun oldu. Aynı bölgede 2 ve 3'üncü etaplarının da tamamlanmasıyla 4 bin adet üzerinde dairenin satılması hedefleniyor. Balkonunda havuz bulunan, projede; spor salonu, kafe, kapalı otoparkı gibi sosyal donatılara sahip olan Viva İskele projesi Kıbrıs İskele bölgesinde anayol üzerinde bulunuyor. 1+0, 1+1, 2+1 dairelerden oluşan projenin 1. Etabında toplam bin 190 daire yer alıyor.

“KIBRIS'TA DAHA ÖNCE BÖYLE BİR PROJE YOKTU"

Viva İskele lansmanına İstanbul'da başladıklarını aktaran Temel, “Yine Kıbrıs'ta yaklaşık iki ay sonra bir lansman daha yapacağız ve Ocak 2025'te projemizin ilk temelini atacağız. Kıbrıs'taki mevcut inşaat, mimari projelerinin dışında farklı bir mimariye sahip Loft daireler de bulunacak. 1+0 1+1 2+1 ve loft dairelerimizin balkonlarında havuz da bulunacak. Kıbrıs'taki bu ilk projemizi, ikinci ve üçüncü etap projelerimiz de aynı bölgede takip edecek. Kıbrıs'ımıza, Kıbrıs halkımıza, Kıbrıs'ta yatırım yapmak isteyen yatırımcılarımıza değer katmak ve kazandırmak için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz" diye konuştu.

“BUGÜN BURADA AYNI ZAMANDA BİRİNCİ ETAP KURA ÇEKİMİMİZİ DE GERÇEKLEŞTİRDİK"

İstanbul - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türk Yatırım Fonu, Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir sayfa açmıştır İstanbul - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türk Yatırım Fonu, Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir sayfa açmıştır

Projenin ortaklarından Özgür Öztürk, “Projemizi Kıbrıs İskele bölgesinde gerçekleştiriyoruz. Bugün burada aynı zamanda birinci etap kura çekimimizi de gerçekleştirdik. Amacımız bölgeye değer katan bir projeyi ortaya koymaktı. Şu an bin 190 dairelik projemizle bu bölgeye hayat vermeye çalışıyoruz. Birbirinden farklı özelliklere sahip 1+0, 1+1, 2+1 daire seçeneklerimizle beraber Kıbrıs'a değer katan, yüzme havuzlarıyla, restoranlarıyla, kafeteryasıyla tamamen bir otel konseptiyle, yatırımcılarımızı en maksimum konforu yakalayabileceği bir proje ortaya çıkarmaya çalıştık. Bugün biraz da bunun gururunu mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

“YATIRIMCILARIMIZA ÇOK GÜZEL KATMA DEĞERLER İÇEREN BİR PROJE ORTAYA KOYDUK"

Projenin en heyecanlı günü olduğunu söyleyen Öztürk, “Kura çekimimizi gerçekleştiriyoruz. Birinci etapta topraktan yatırım yapan müşterilerimizin daire sahibi olacakları gün aslında bugün. Onlarla beraber, noter huzurunda çok heyecanlı bir şekilde daire çekilişlerimiz gerçekleşiyor. İnsanlarımız burada dairelerine kavuşuyor. Bu bizi çok mutlu ediyor. Yatırımcılarımıza çok güzel katma değerler sunduk. Kazandıran bir proje sunduk. Bu bizi çok mutlu etti. Bugün tatlı anın keyfini sürüyoruz. Burada 1+0 daireler 40 metrekareden başlıyor. Projemizde 1+1'lerde 50 metrekare, 2+1'lerde ise 135 metrekareye kadar farklı alternatif dairelerimiz var. Penthouse dairelerimiz de var. Bahçe katlarında yüzme havuzu olan dairelerimiz var. Aynı zamanda site içerisinde ortak kullanım alanı olarak kullanabilecek yaklaşık bir dönüme yakın bir yüzme havuzumuz da var. Kapalı yüzme havuzumuz, Spor salonumuz, sauna, hamam, spor merkezi, restoranlarımız ile çok geniş bir konsepte hitap ediyoruz. 2025 Ocak ayı itibariyle şantiyemizi burada başlatmayı hedefliyoruz. Bu yılın haziran ayı itibariyle proje lansmanlarımız gerçekleşecek. Hem İstanbul'da hem de Kıbrısta proje ofislerimiz olacak. 2025 Ocak ayında startı vermeyi, her şey yolunda giderse de 2026 yılının Aralık ayında birinci etaptaki müşterilerimizin anahtarlarını teslim etmeyi hedefliyoruz" dedi.

“BUNDAN SONRAKİ HEDEFİMİZ MÜŞTERİLERİMİZE DAİRELERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE TESLİM ETMEK"

Öztürk, “Biz, hayallerimizle hedeflerimize ulaşmak için bu yola çıktık. Bugün kura çekimimizde bu hedeflerimizin ilk adımını gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz bundan sonraki süreçte müşterilerimize dairelerini en iyi şekilde teslim etmek. Kıbrıs'a yatırımcılarımıza değer katmak. Bundan sonraki projelerimizde de yaptıklarımızdan hareketle, geleceğimize yön vermek, daha iyiyi ortaya koymak için bir yol haritası izlemek, kazandırmaya devam etmek istiyoruz. Umarım tüm yatırımcılarımız bizimle birlikte bu mutluluğu yaşar" diye konuştu.

Görüntü Dökümü:

-Lansmandan görüntüler

- Ahmet Temel röp.

- Özgür Öztürk röp.

-Genel ve detay görüntüler