Bakan Kacır: 41'inci Balkan Matematik Olimpiyatı'nda ülkemiz birinci oldu Bakan Kacır: 41'inci Balkan Matematik Olimpiyatı'nda ülkemiz birinci oldu
Antalya haber...  8 yıldır yerli yabancı sayısız uzmanı, binlerce ebeveyn ve eğitimci ile buluşturan etkinlik, 9 Mart Cumartesi günü Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Dört oturumdan oluşacak etkinliğe ebeveynler, ebeveyn adayları, bakım verenler, aile büyükleri, eğitimciler, çocuk gelişimciler ve gelişimle ilgilenen herkesin katılabileceği, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısı ile duyuruldu.

İLK KEZ ANTALYA'YA GELİYOR

Sağlıklı, başarılı ve mutlu çocuklar yetiştirmenin ebeveyn eğitiminden geçtiğine inanan ve “Gelecek Aileden Başlar” diyen Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı ebeveyn-uzman buluşma platformu MomTalks, bu yıl da dopdolu bir içerikle ilk kez Antalya’ya geliyor. Ebeveynleri ve eğitimcileri bilinçlendirmeye ve güçlendirmeye odaklanan etkinlik, 9 Mart Cumartesi günü Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.