Soner HASIRCIOĞLU/İSTANBUL, (DHA) BAŞAKŞEHİR'de düzenlenen Filistin'e destek yürüyüşünde trafiğin aksaması üzerine sürücülerle, yürüyüş yapan vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı.Uzun süre devam eden gerginlik çevredekilerin de dahil olmasıyla tartışmaya döndü. Polis ekiplerinin müdahalesiyle sona eren gerginlik vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Başakşehir'de Pazar günü öğle saatlerinde Filistin'e destek yürüyüşü düzenlendi. İddiaya göre, yürüyüşe katılanların oluşturduğu yoğunluk nedeniyle cadde trafiğe kapandı. Caddenin trafiğe kapanması nedeniyle, yürüyüşe katılan vatandaşlarla trafikteki sürücüler arasında gerginlik yaşandı. Çevredekilerin de dahil olmasıyla gerginlik büyüyerek tartışmaya dönüştü. Polis ekiplerinin müdahalesiyle tartışma son bulurken, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yürüyüş yapanlarla trafikteki araç sürücüleri arasında yaşanan tartışma ve polis ekiplerinin müdahalesi görülüyor. Gerginlik ve tartışmanın sona ermesinin ardından grup yürüyüşüne devam ediyor.

Görüntü Dökümü:

-------

(Cep telefonu)

-Yürüyüş yapan grupla sürücülerin tartışması

İstanbul - Bakan Bolat: Bizim ihracatımız artıyor; İsrail Türkiye'nin bu kararından sonra ciddi sıkıntılar çekti (Geniş Haber) İstanbul - Bakan Bolat: Bizim ihracatımız artıyor; İsrail Türkiye'nin bu kararından sonra ciddi sıkıntılar çekti (Geniş Haber)

-Polisin grubu sakinleştirmeye çalışması

-Grubun yürüyüşe devam etmesi