OYUN TURİZMİ BAŞLIYOR

10.04.2017 17:00

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı, Türk ve Arap gençleri arasında ´FIFA 2017 Playstation Futbol Turnuvası´ düzenleyeceklerini, turnuvanın birçok şehirde yapılacağını söyledi.

OYUN TURİZMİ BAŞLIYOR

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı, Türk ve Arap gençleri arasında ´FIFA 2017 Playstation Futbol Turnuvası´ düzenleyeceklerini, turnuvanın birçok şehirde yapılacağını söyledi. Arap Turizm Örgütü Başkanı Al Fuhaid de, "Turnuvayla Türkiye´ye daha çok Arap turist gelecek" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "Bu yıl Türkiye´deki farklı illerde gerçekleştirilecek, Türk-Arap gençlerin buluşacakları, hem elektronik ortamda yarışacakları, hem de alışveriş imkanlarının olacağı elektronik futbol festivali dizisi planlıyoruz" dedi.

Bakan Avcı, Arap Turizm Örgütü Başkanı Bandar Bin Fahd Al Fuhaid, Yemen Turizm Bakanı ve Arap Turizm Örgütü Başkan Yardımcısı Abdulmecid Kubati ile beraberindeki heyeti, Eskişehir Bilim Kültür ve Sanat Merkezi´nde kabul etti. Bakan Avcı, görüşmeyle ilgili olarak şunları söyledi:

"Bugün özellikle gençlerimizi çok yakından ilgilendirecek bir proje üzerinde görüş alışverişinde bulunduk, ´Elektronik Futbol Festivali Yarışması. Bu yıl Türkiye´deki farklı illerde gerçekleştirilecek, Türk-Arap gençlerin buluşacakları, hem elektronik ortamda yarışacakları hem de alışveriş imkanlarının olacağı elektronik futbol festivali dizisi planlıyoruz."

(Kaynak: turizmdebusabah )

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto