Minik akreplerden abilerine 3 gol

18.05.2017 17:00

ANTALYASPOR U12 takımı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Antalyaspor A Takımı antrenmanına konuk oldu. Minik kramponlar A takımıyla yaptığı maçı da 3-0 kazandı.

Minik akreplerden abilerine 3 gol


 

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Antalyaspor U12 takımı, A takımı futbolcularıyla bir araya geldi. Teknik direktör Rıza Çalımbay ve futbolcularla sohbet eden minik kramponlar, daha sonra antrenmana katıldı, A takımı ile maç yaptı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, karşılaşma öncesi miniklere taktik verdi ve maçın hakemliği görevini üstlendi.

YEKTA KURTULUŞ MİNİKLERLE MÜCADELE ETTİ

Eşitlik sağlanması amacıyla Yekta Kurtuluş´un minik akreplerin takımına dahil olmasıyla başlayan karşılaşmada, abileriyle kıyasıya mücadele eden U12 takımı 3 gol atarak sahadan galip ayrılmayı başardı.

"HAYRANLIKLA İZLEDİĞİMİZ FUTBOLCULARLA MAÇ YAPTIK"

Kendilerine böyle bir şans verilmesinden dolayı duydukları mutluluğu dile getiren Antalyaspor U12 takımı futbolcuları, "23 Nisan dolayısıyla düzenlenen bu etkinlik sayesinde, kendilerini stadyumda hayranlıkla izlediğimiz futbolcu ağabeylerimize maç yapma imkanı bulduk. Çok mutluyuz" dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto