FECİ KAZA

09.06.2017 11:00

ANTALYA´da konteyner yüklü TIR´ın, tur otobüsüne arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 4´ü turist 7 kişi yaralandı.

FECİ KAZA

Kaza, Kepez İlçesi Gazi Bulvarı üzerinde sabah saat 06.30´da meydana geldi. 31 yaşındaki Yusuf Uslucak, yönetimindeki konteyner yüklü 07 LNU 60 plakalı TIR ile Gazi Bulvarı Düden Kavşağı´ndan otogar istikametine seyir halindeyken, aynı yönde giden 47 yaşındaki Burhan Duman´ın kullandığı turistleri taşıyan 32 LE 032 plakalı tur otobüsüne arkadan çarptı.

EL BİRLİĞİYLE SEDYEYE ALINDI

Çarpmanın şiddetiyle TIR şoförü Yusuf Uslucak oturduğu yerde sıkışırken, otobüs şoförü Burhan Duman, Mehmet Derya ve adları öğrenilemeyen Alman ve Rus uyruklu 4 turist yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla 4 turist ayakta tedavi edilip başka bir otobüsle kaza yerinden gidecekleri yere götürüldü. Yaralı şoför Burhan Duman ve Mehmet Derya ise tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Sıkışan TIR şoförü Yusuf Uslucak için itfaiye ekiplerinden destek istendi. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, yaralı Uslucak´ı sıkıştığı yerden çıkarmak için 45 dakika uğraştı. TIR´ın kapısının kesilmesiyle sıkıştığı yerden çıkarılan Uslucak´ın sedyeye alındığı sırada düşmemesi için, polis, sağlık, itfaiye ekiplerinin yanı sıra temizlik işçisi ve vatandaşlar da destek verdi. El birliğiyle sedyeye alınan Uslucak ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldı.

Kazada yaralılarının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Alparslan ÇINAR/ ANTALYA, (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto