CK AKDENİZ, YENİ TARİFELERİNİ TANITTI

21.05.2017 21:00

CK Akdeniz Elektrik´in yeni tarifesi ´Enerjim Kamu´ya geçen, aylık elektrik faturası ortalama 82 lira ve üzerinde olan kamu çalışanları, emekliler ve 3 yakını, bir yıl boyunca elektriği yüzde 5 indirimli fiyattan kullanabilecek.

CK AKDENİZ, YENİ TARİFELERİNİ TANITTI

Isparta, Burdur ve Antalya başta olmak üzere Türkiye genelinde 81 ilde toplam 1 milyon 700 bin  aboneye hizmet veren CK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. tarafından, eğitime faydalı, doğaya duyarlı ve kamu çalışanlarına yönelik yeni tarifeler uygulanmaya başlandı. Antalya Su Otel´de düzenlenen basın toplantısında, CK´nin yeni tarifeleri ´Enerjim Kamu´, ´Enerjim Organik´ ve ´Enerjim Eğitiyor´ tanıtıldı.

Toplantıya, CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli ve CK Akdeniz Elektrik Pazarlama Satış Direktörü Ozan Emre Erol katıldı. Yeni tarifeler hakkında bilgi veren Erol Değerli, ´Enerji Kamu´ tarifesinden aylık elektrik faturası ortalama 82 lira ve üzerinde olan kamu çalışanı ya da emeklilerin yararlanabileceğini söyledi. Tarifenin ulusal elektriğin birim fiyatı üzerinden yüzde 5 indirim sağladığına işaret eden Değerli, söz konusu tarifeden kamu personelinin yanı sıra serbest tüketici hakkı olan 3 yakınının da faydalanabileceği belirtti.

Erol Değerli, hayata geçirdikleri ´Enerjim Organik´ tarifesi kapsamında da gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için çevreye duyarlı aboneleri adına CK Akdeniz Elektrik Hatıra Ormanı´na fidan dikeceklerini söyledi.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto