Antalyaspor´da hayal kırıklığı yaratan transferler

18.05.2017 17:00

ANTALYASPOR´da bu sezon transfer edilen futbolculardan Emre Güral, Kenan Horic, Anıl Koç, Harun Alpsoy, Jean Armel Drole ile Amadaiye Rennie oyunda kaldıkları süreyle beklenen performansı veremedi.

Antalyaspor´da hayal kırıklığı yaratan transferler

Spor Toto Süper Lig´de teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yakaladığı çıkışla adından söz ettiren kırmızı beyazlılarda bu sezon takıma transfer edilen Deniz Kadah, El Kabir, Salih Dursun performansıyla takımın başarısında önemli rol oynayan futbolcular arasında yer aldı. Sezon başında takıma dahil edilen bazı futbolcular ise performansıyla bekleneni veremedi. Antalyaspor´da hayal kırıklığı yaşatan transferlerin başında Emre Güral yer aldı. Sakatlığı nedeniyle antrenmanlarda sürekli yer alamayan golcü futbolcu, son haftalarda daha sık takımla çalışmalara başladı. Emre Güral, Antalyaspor formasıyla 7 lig maçında da sonradan oyuna girerek toplamda 140 dakika sahada kaldı. Golcü futbolcu Antalyaspor formasıyla lig maçında henüz fileleri havalandıramadı.

Antalyaspor´da hayal kırıklığı yaratan diğer futbolcu ise Amadiya Rennie oldu. Sezon başında Morais´in talebi üzerine başkan Ali Şafak Öztürk´ün transfer ettiği Rennie, 2 lig maçında 82 dakika oyunda kaldı. Sezonun ilk yarısı performansı beğenilmeyen Rennie, devre arası transfer döneminde lisansı donduruldu. Takımla antrenmanlara çıkan Rennie´nin sözleşmesi 1 yıl daha devam ediyor.

Takımın geleceğine yönelik transfer edilen genç futbolculardan Kenan Horic, Harun Alpsoy, Anıl Koç, Drole, forma şansı bulamadı. Kenan Horic 9 lig, 1 kupa maçında Antalyaspor forması giydi. Bir maçta 90 dakika oyunda kalan Kenan, karşılaşmalarda toplam 138 dakika görev aldı. Genç futbolculardan Harun Alpsoy 1 lig maçında 12 dakika, Anıl Koç 1 Türkiye kupası karşılaşmasında Antalyaspor forması giydi. Devre arasında kiralık olarak takıma transfer olan ve sözleşmesinde uzatma opsiyona yer alan Drole ise henüz resmi karşılaşmada görev almadı.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto