ANTALYA´DA FECİ KAZA! YARALILAR VAR!

29.03.2017 23:00

Antalya´nın Kemer İlçesi´nde kamyonla motosikletin çarpıştığı kazada kask takan 1´i ağır 2 kişi yaralandı.

ANTALYA´DA FECİ KAZA! YARALILAR VAR!

Kemer merkez Atatürk Caddesi´nden Antalya yönüne giden 46 yaşındaki S.I.´nın kullandığı 07 K 7335 plakalı kamyon, saat 12.30 sıralarında kontrolsüz kavşaktan sola dönüş yapmak istediği sırada aynı yönde giden Hüseyin Kadıoğlu ve Tarık Sert´in bulunduğu 33 LV 250 plakalı motosikletle çarpıştı. Kaskları bulunan ve hangisinin sürücü olduğu henüz belirlenemeyen motosikletteki Tarık Sert savruldu, Hüseyin Kadıoğlu ise aracın altında kaldı. Gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralılardan Tarık Sert ambulansla Kemer Devlet Hastanesi´ne, Hüseyin Kadıoğlu ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Olay anı yakındaki bir otelin güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Görüntülerde kavşağa yaklaşan kamyonun dönüş için manevra yaptığı sırada motosikletin sol taraftan çarptığı, kamyonu durdurup inen sürücünün arkadaki yaralıya ve aracın altına baktıktan sonra koşarak direksiyona geçtiği ve aracı ileri doğru hareket ettirdiği yer aldı.

Polis, kamyon şoförünü gözaltına alarak soruşturma başlattı.

ASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde kamyonla motosikletin çarpıştığı kazada yaralanan 20 yaşındaki Hüseyin Kadıoğlu, tedaviye alındığı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Kadıoğlu’nun cenazesi morga konuldu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto