Seçimlerin ardından itiraz süreci başladı. Alanya İlçe Seçim Kurulu'na MHP kanadından çok sayıda itiraz yapıldığı ve her itirazın sonuçlanmasından sonra yeni bir itiraz dilekçesi geldiği bildiriliyor. Bu nedenle Alanya İlçe Seçim Kurulu'nun Özçelik'in mazbatasını Ramazan Bayramı sonrasına bırakabileceği ileri sürülüyor.

Büyük Alanya'nın haberine MHP tarafından yapılan itirazlar nedeniyle mazbata Ramazan Bayramı sonrasına kalırsa, geleneksel bayramlaşma programına, henüz görevi teslim etmediği için büyük ihtimalle Adem Murat Yücel'in katılabileceği de gelen haberler arasında.

Yol verme tartışmasında öğrenci servisine sopayla saldırı anı kamerada Yol verme tartışmasında öğrenci servisine sopayla saldırı anı kamerada
[caption id="attachment_440752" align="alignnone" width="674"] Adem Murat Yücel[/caption]

CHP Alanya İlçe Teşkilatı'nın bu itirazlar nedeniyle İlçe Seçim Kurulu'na sürekli bilgi verdiği ve seçim kaybeden yönetimin süreci uzatmak amacıyla böyle bir yöntem uyguladığını söylediği öğrenilirken, yaklaşık 20-25 günlük bir boşluk yaşanacağı için de CHP'nin yeni Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve ekibinin bu duruma tepki gösterdiği ifade ediliyor.

Öte yandan gelen son haberlere göre, Yüksek Seçim Kurulu'na bilgi verileceği ve herhangi bir boşluk oluşmaması için de en geç Perşembe günü Alanya'nın yeni Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik'in belediye Sarayı'na gidip ekibi ile birlikte göreve başlayacağı belirtiliyor.